joi, 28 iunie 2018

Cinema city deva program

Program cinema Cinema City Deva - Marţi, adresa Cinema City: Shopping City Deva. Eddie Redmayne, Ben Affleck și Tom Cruise sunt în acțiune la Cinema City. Cinema Cinema City : 14:3 15:0 16:5 17:3 19:1 20:0 21:4 22:30.

Cinema Cinema City: 14:2 17:0 19:4 22:20 . Ce filme rulează în acest weekend la Cinema City DEVA. The Walk, Everest sau Minonii 3 se numără printre filmele ce rulează în format 3D la cinematograful multiplex din Deva. Iubitorii de film din Deva, dar și din orașele din jur, sunt invitați să.

Prima săptămână la Cinema City îţi aduce adrenalina a nu mai puțin de filme, care. Shopping City Deva, situat în Deva, Calea Zarandului, nr. Cinema City a deschis, joi, la Deva primul cinematograf 3D din regiune. Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte.


Contact Adresa: Strada: Tineretului, Petrosani, Jud. Cinema City Deva este primul cinema din oraș în care vor putea fi vizionate filme 3D. Programul detaliat și prețurile le găsiți mai jos.


Cinema City Deva este locul ideal din oras pentru a viziona cele mai recente premiere. Program de functionare: Luni-Vineri: 12:30-22:30; Sambata-Duminica: .

Shopping City Deva își deschide porțile în urma unei investiții de milioane de euro. Program cinema nume cinema Cinema Cinema City - Deva - Toată săptămâna, adresa Cinema Cinema City - Deva Shopping City Deva. Cinema City Romania este parte a retelei Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est.


Noul multiplex din Deva marchează totodată strategia de extindere a companiei în întreaga țară, Cinema City consolidându-și astfel poziția . Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din. Suntem foarte fericiţi că am deschis acest cinematograf în Deva şi am aflat că şi oamenii sunt fericiţi că noi ne aflăm aici. Cinema City Deva Aşteptarea a luat sfârşit: pe septembrie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte . Deschiderea de la Deva marchează totodată strategia de extindere a companiei în întreaga țară, Cinema City consolidându-și astfel poziția . La telefon era Mihaela Şerban de la Cinema City Deva.


Cinema City isi rezerva dreptul de a opera modificari in program” şi nicăieri că ar . BK SIMACEK Technik srl, toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare