joi, 8 mai 2014

Beko wmn 6506 e manual de utilizare

Acest produs poate fi utilizat de către copii cu vârsta de ani sau mai. Introduceţi capacele de plastic din punga manualului de utilizare în orificiile panoului . Pentru a accesa informatiile suport pentru produsul cautat, te rugam sa organizezi cautarea in functie de codul produsului sau selecteaza .

Manuale de utilizare si Instructiuni de Folosire pentru masini de spalat Beko. Manual masina de spalat Beko modelul WMB71042MBL Manual . Manual de utilizare masina de spalat Beko WMY71443LBVezi intreaga oferta de masini de spalat Beko. Vă rugăm aşadar să citiţi cu atenţie întregul manual de utilizare înainte de a.

Păstraţi acest manual de utilizare la îndemână, pentru a-l putea consulta ulterior. Rezultate 1-pentru masina de spalat beko wmn 65e manual utilizare. Masina de spalat Beko WMY81483LMB kg, 14rpm, clasa energetica A. In spatele unei denumiri se regasesc mai multe functii ale masinilor de spalat, special concepute pentru a face utilizarea lor mai usoara si . Posts about MService Manual written by rescletdopar. Defectul reclamat In timpul utilizarii masina piuie incontinuu, indiferent de. Produs = balama Masina de spalat = beko WMN 6510M Localitatea = alba iulia.


Manual de utilizare plita incorporabila Beko HIZG64125SCR Pret. SE Beko WMN 65D Beko WMN 65K Beko WMN 65N Beko WMN .

Masini de spalat rufe Produse Asemanatoare cu: Masina de spalat Beko WMN 65E - PRET incepand de la 99Lei. Este important să păstraţi acest manual pentru a-l putea consulta în orice moment. Aparatul nu trebuie utilizat de către persoane (inclusiv copii) cu capacităţi . TIMER MODUL PROGRAMATOR MASINA DE SPALAT ARCELIK BEKO ARCTIC - CLICK AICI PENTRU DETALII. Подробные характеристики стиральной машины BEKO WMN 65D — с . The graphics shown in the manual are schematic.


Va rugam asadar sa cititi cu atentie intregul manual de utilizare inainte de a . Oferte MANUAL UTILIZARE BEKO WMN 65- Vanzari, Cumparari, Servicii, . Utilizarea sistemului cu microprocesor a permis introducerea unei. Cuvă din POLINOX Maşini de spălat rufe Wmn Wmb 6508R 6506D. Excesul de apă continuă să se scurgă în scurgere până când este oprită manual de la robinet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare