joi, 15 mai 2014

Luxten sesizari

Puteti face o reclamatie si apeland la numarul de telefon: 021. Adresa dumneavoastra de email nu va fi folosita in scopuri comerciale! Luxten este un operator de servicii de iluminat public care administreaza sau a administrat sistemul de iluminat public in peste de orase din Romania .

Str Parang nr 7 Bucureşti Cod postal 7835 Sector 1. In legatura cu dispeceratul Luxten: exista un dispecerat central, la Bucuresti, iar in cazul in care liniile telefonice sint supraaglomerate, apelurile . Luxten, departamentul sesizari, si pana seara s-a rezolvat. Sesizare gura de canal neacoperita, fara capac.

Răspuns: Dacă aveţi probleme cu iluminatul stradal trebuie să sunaţi la Luxten, la numărul de telefon 021. Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, SC Luxten Lighting Company. FOARTE GREA PT CEI DE LA LUXTEN: CATE SESIZARI TREBUIE . Pentru ca sa faca economii, Luxten si Enel nu vor sa repare.


LUXTEN LIGHTING COMPANY SA, din Oradea — Descriere, date de contact, produse şi servicii. Luxten a susținut prezentarea proiectului pilot Technology Hub and Hot Spot. Savulescu Radu ,ai am făcut o sesizare referitoare la . Sesizarile pe care le-am facut in aceasta perioada la luxten si enel raman fara raspuns.


Aşadar de la sfârşitul verii, Luxten nu mai are obligaţia de a interveni şi.

Sesizări direct de pe telefonul mobil: primăria a lansat aplicaţia Oradea. Urmează să dezvoltăm aplicația și pentru ASCO, ADP, Luxten, etc. Sesizare pentru primaria Galati, judetul Galati. LUXTEN nu a pus sub tensiune aceasta ramificatie.


Odată cu încheierea contractului ce viza iluminatul public al oraşului, încetează şi activitatea dispeceratului pentru reclamaţii şi sesizări. ENEL-ul m-a trimis la Luxten (că ei din cauza unor mai multe sesizari, au reparat(cirpit) cablul defect. Prin contractul de delegare de gestiune Luxten a primit insa numai. Contractul cu Luxten Lighting Company București a fost semnat în 200 pe o perioadă de ani, la o valoare impresionantă la vremea aceea . SGU dă vina pe Luxten pentru iluminatul inutil. Unde a existat această întrerupere Luxten a montat celule fotovoltaice (relee crepusculare).


SC LUXTEN care a concesionat serviciul de iluminat public in municipiul . De la inceputul acestei saptamani, statiunea turistica de interes national Vatra Dornei a ramas fara iluminat public. Oamenii ies pe strada dupa ce se insereaza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare