miercuri, 14 mai 2014

Pantofi animal print asortare

Pantofii clasici animal print se poarta cu precadere cu ciorapi mati si. Asorteaza-l la o rochie de cocktail precum Jessica Seinfeld sau la o . Poti asorta de exemplu un top animal print cu o eleganta, pantofi cu toc cui si o geanta lacuita.

O alta varianta ar fi o pereche de pantaloni negri . Fie ca este vorba de pantofii stiletto cu varful ascutit, de botinele cu toc gros sau de o pereche de oxfords, mizeaza pe animal print. Imprimeul animal print este foarte in voga, insa asortat gresit, te poate. Astfel, o pereche de pantofi animal print sau floral print se asorteaza foarte bine intr-o tinuta monocromatica (inclusiv alba sau neagra) sau in .

Animal print-ul este vesel, modern şi te va scoate în evidenţă oriunde mergi, însă, trebuie să ai mare mare grijă la proporţii şi la felul în care îl asortezi. Poti sa asortezi o bluza animal print cu o fusta animal print, dar daca faci asta, nu te faci felina cu totul: lasi poseta si pantofii animal . Regula: să-ți asortezi pantofii cu geanta se aplica pe vremuri. Regula de aur atunci când porți animal print este să porți doar un singur . Cand vorbim de animal print, ne referim la pantofi, rochii, pantaloni, camasi. Animal print este recomandat daca vrei sa fii cu adevarat sexy si.


Iti recomand sa asortezi accesorii “feline” cu haine uni, in culori. Daca ai deja o rochie sau o fustita animal print, poart-o neaparat cu pantofi si poseta intr-o . Daca alegi pantofii si geanta cu imprimeu, atunci restul tinutei tale .

După cum puteți vedea in setul de mai jos, pantalonii animal print arata eleganti si sofisticati atunci cand sunt combinati cu pantofi si cu un . Nu stii cum sa-ti asortezi pantofii animal print? Avem tinute care sa te ajute sa treci de la birou in atmosfera de petrecere. Rochie animal print Gabriela Atanasov ne propune o ţinută hot, pentru un weekend de neuitat! Tendinţe toamnă 2011: cum asortezi fusta de piele. Dar in cele mai multe ocazii ne punem intrebarea: Ce pantofi să porți cu o r. Sau dacă ești o fire excentrică poți să încerci și încălțăminte animal print.


Administrat in doze mici, imprimeul animal print nu are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare