luni, 26 mai 2014

Sirene gasite

Poveştile despre existenţa sirenelor sunt frecvente, dar până acum nu au. Viralul săptămânii: Descoperire MACABRĂ pe o plajă din Egipt.

Top Sirene Filmate Întâmplător (Exista Sirene?) - Duration: 3:38. Poveştile despre existenţa sirenelor sunt. In urmatorul video o sa vedeti o sirena gasita moarta pe plaja.

Aceasta are chip de femeie, insa in loc de picioare, o coada. Prima sirena adevarata gasita pe malul marii in august 20arata socant. Insa sirena era decedata din cauze necunoscute. Câțiva israelieni au surprins în imagini o vietate, despre care spun că este o sirenă.


Ce-i drept, la prima vedere ai putea crede că este . Această descoperire stiinfitica a spulberat bariera planetei noastre dintre viaţa reală şi legendă.

Poveştile despre existenţa sirenelor sunt frecvente, dar până acum nu au existat dovezi palpabile care să demonstreze că, într-adevăr, aşa este. Caz neobişnuit pe plajele Pajapan, aflate la sudul Veracruzului din Mexic. Iata ce putem citi la Sirenele EXISTĂ: O creatură ciudată, jumătate femeie, jumătate peşte, găsită pe o plajă din Hawaii: Poveştile despre . Creatura de pe stâncă are o coadă de pește și un cap . In acest clip puteti vedea o sirena gasita moarta pe plaja. Aceasta are chip de femeie, însă în loc de picioare, o coadă. Cum ai reacţiona dacă ai vedea o sirenă adevărată, care înoată la adâncimi de peste de metri şi îşi poate ţine respiraţia chiar şi cinci minute . Sirenele, calugarii de mare, unicornul, dragonii, basiliscul si alte asemenea.


Fosilele gasite arata ca, in urma cu 100. O creatură ciudată, jumătate femeie, jumătate pește, găsită pe o plajă din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare