marți, 6 mai 2014

Femeie curatenie apartament bucuresti

Lista completa de preturi pentru serviciile de curatenie oferite de firma iClean. Blogul iClean - firma curatenie bucuresti. Bucuresti, atat pentru segmentul rezidential – case, vile, apartamente - cat .

Buna, sunt si eu interesata de cineva pentru curatenie, apartament 2. Curatenie si calcat nu ezita ti sa ma contacta ti pentru Bucuresti . Curatenie Garsoniera – 1RON; Curatenie Apartament camere 1– 1RON; Curatenie Apartament camere 1– 250 . Curatenie la domiciliu Bucuresti - apartamente si locuinte.

Firma Hoffa Cleaning prezinta oferta de tarife cu preturi la curatenie generala si intretinere. Cele mai mici preturi din Bucuresti la servicii profesionale de curatenie! Pretul minim este valabil pentru un apartament gol, fara obiecte decorative sau obiecte. Firma de servicii complete de curatenie in Bucuresti.


Firma de curatenie in Bucuresti CapitalClean va aduce un nou concept pe piata serviciilor de curatenie din Romania, concentrandu-se pe calitatea serviciilor de . Cautam femeie la curatenie pentru cladire de birouri. Curățenie apartamente,vile ,centre afaceri,etc. Femeie serioasa si muncitoare, ofer servicii de curatenie in Bucuresti.


Facem curatenie bec in apartamentul, biroul sau vila dumneavoastra.

Angajam femeie pentru curatenie si vase in restaurant. Angajam agenți curatenie pentru spatii de birouri in BUCURESTI. Firma de curatenie angajeaza femei pentru menaj! Vorbim de un apartament de doua camere cu parchet, fara nici un covor usor de.


Join Date: May 2004; Location: Bucuresti. Schimb femeia de curatenie; am gasit alta cu de ROn pe sedinta, aceleasi lucruri de facut. Curatenie birouri Preturi curatenie de intretinere zilnica: Birouri, spatii comerciale.


Firma Clean Happy va ofera servicii de curatenie profesionale pentru apartamente, case, vile, sedii comerciale, restaurante etc. Suntem singura firma de curatenie din Bucuresti care ofera servicii complete. Apeleaza cu incredere la specialisti in domeniul curateniei. Vertex Cleaning este o firma de curatenie din Bucuresti care ofera o gama variata de servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale si industriale.


Curatenie birouri, Curatenie generala in apartament si curatenie apartamente, curatenie casa , curatenie case, curatenie vile, Menaj apartament curat, fac curat, curatenie de primavara. Firma de curatenie Bucuresti asiguram servicii de curatenie profesionala pentru firme, scari de bloc, apartamente, vile, birouri, clinici medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare