joi, 29 mai 2014

Piscina sinaia

Va invitam sa descoperiti unica piscina semi-acoperita de pe Valea Prahovei, piscina hotelului Mara. Indiferent de anotimp, de faptul ca preferati sa stati in . Va invitam sa va relaxati la unica piscina semi-acoperita de pe Valea Prahovei,.

Beneficiind de o locație liniștită într-o zonă montană, la km de Stațiunea Sinaia și la km de telecabină, Hotelul Cota O Mie oferă acces gratuit la o piscină . Oraşe Arată hoteluri cu piscină în orașele apropiate:. Poiana Braşov hoteluri cu piscină; Predeal hoteluri cu piscină; Sinaia hoteluri cu piscină; Râşnov . Centru SPA, piscina, termoterapie, hidroterapie, haloterapie. Confort si ospitalitate de (patru) stele - Hotel Carpathia Sinaia.


Beneficiile wellnessului sunt nenumarate, de aceea atunci cand alegem un hotel din Sinaia, Romania, este ideal ca acesta sa includa si accesul la piscina . Unitati de cazare in Sinaia - piscina interioara, rezervare gratuita, fara taxe ascunse. Unitati de cazare in Sinaia - piscina exterioara, rezervare gratuita, fara taxe ascunse. Cazare hoteluri Sinaia, Rezervari hoteluri Sinaia la PRETUL MINIM GARANTAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare