miercuri, 14 mai 2014

Cultura de cartofi in camp

Combatere mana alternarioza si gandac de colorado la cultura de cartof. Cartofii se cultiva foarte usor, pot fi crescuti atat in gradina cat si in saci. Costul înființării unui hectar de cultură de cartof este principalul motiv pentru care mulți fermieri au renunțat la această plantă.

Cartoful mov este, în acest moment, cea mai profitabilă cultură. Cultivarea cartofilor este foarta usoara si nu cere cunostinte tehnice deosebite. Este de ajuns sa respecti cateva reguli simple pentru a recolta cartofi buni . Pe langa problema bolilor acesti cartofi sunt tratati cu un inhibitor de crestere pentru.

Home Articole Horticultura Înfiinţarea culturii de cartof extratimpuriu. Pentru ca o cultură de cartof să devină rentabilă trebuie găsite soluţii pentru. Când solul este bine uscat se poate ieşi în câmp pentru a pregăti . Cartofii reprezinta un aliment extrem de popular in Romania, dar si o leguma care se creste usor si nu are nevoie de conditii speciale pentru a . Incoltirea tuberculilor este necesara pentru a scoate cartofii din repaus si. Se poate ingrasa cultura cu doua fertilizari: prima inainte de . Tehnologia de infiintare a unei culturi de cartof in gradina si camp. La amplasarea culturii de cartofi intr-o exploatatie agricola trebuie.


Inmultirea din seminte a cartofului are importanta in campurile de selectie.

Majoritatea grădinarilor plantează cartofii primăvara devreme. Recolta nu este atât de bogată , iar cartofii pot fi de dimensiuni mai mici. Gradina ta se poate imbogati simtitor in luna martie! Acum este momentul perfect pentru a demara cultura timpurie de cartofi.


Acest video nu garanteaza in nici un fel vreo cantitate precisa de cartofi si trebuie luat ca atare, fiind. PRIMELE LEGUME PLANTATE LA CÂMP - Duration: 1:23. Cultivarea Cartofului Tuberculi de cartofi sunt foarte usor de plantat, indiferent de regiunea în care locuiţi. Aşteptaţi până la mijlocul lunii martie, . Un alt lucru care trebuie stiut este acela ca, in timpul stransului tuberculilor de pe camp, trebuie sa avem multa grija ca sa nu-i . In aceasta primavara, a infiintat pentru prima data o cultura de cartofi extra-timpurii, pe 1. Crede ca este o cultura rentabila si spera sa obtina un pret .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare