marți, 20 mai 2014

Ursuletul martinel poezie

Va invitam sa va abonati (subscribe) la canalul. Versuri: Ursuletul Martinel, A-nvatat un cantecel, Si-i place ca e usor, Mor-mor-mor si mor-mor-mor El. Ursuletul Martinel A-nvatat un cantecel, Si ii place ca-i usor: Mor, mor, mor.

In lumea celor care nu cuvanta - Ursuletul Martinel . Acasa Hai sa ne jucam Cantecele Ursuletul Martinel. Fragi si mure cauta, Din copac o veverita, Vazandu-l cam derutat. Aici poti citi poezii precuRaducu si sapunul, Fii curat, Baiatul si periuta, La.

Ursuleţul Martinel Vrea să fie urs model Şi se spală dimineaţa Pe dinţi, pe urechi . Ursuletul meu nu stie, Nici macar o poezie. URSULETUL MARTINEL Ursuletul Martinel Are un cap mititel Are corp ci blana deasa Are coda, nu- I stufoasa Are ochii mititei Dar vede bine . Dragilor, pentru ca noi suntem in etapa in care „vanam” poezii si cantecele fiindca dorinta de invatare si de exprimare este. Cand eram mai micut, mamica mi-a scris o poezie despre ursuletul mei preferat: Ursuletul Martinel.


A facut o poezie dupa o poezie mai veche si a adaptat-o pentru mine.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU. Subiect: cantece, poezii Sam Feb 20- 6:03. Si inca una pe care si-a amintit-o Cristina de la gradinita: Ursuletul martinel.


Martinel este un ursuleţ foarte drăguţ, dar care nu ştie deloc ce înseamnă să fii curat. El nu se spală niciodată, nu-şi curăţă dinţii cu periuţa, este întotdeauna . Puisorul cafeniu; Zdreanta; Pisicuta, pis, pis, pis; Melc, melc, codobelc; Gandacelul; Gospodina; Iepuras coconas; ; ;Ursuletul Martinel; O broscuta; Tica, tica; . Va oferim spre lectura poezia „Jucarii” scrisa de Agnia Barto, ideala pentru cei mai mici copii. Traducerea in limba romana apartine de C. Iata poezia preferata a Alexei, pe care eu o visez si noaptea Laughing Buburuza si Ghiocelul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare