miercuri, 25 februarie 2015

Intact media group cui

Sediu Central: Dimitrie Pompeiu, – A, Iride Business Center, Cladirea 16. Bucuresti Romania Telefon: + 8+ 40 . Cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton. Intact Media Group a fost fondat in 19ca o afacere de familie.


Intact Media Group este un trust media din România, care face parte din Holdingul GRIVCO, deținut de familia politicianului și omului de afaceri Dan . Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) vrea să scoată la vânzare proprietăţile unde functionează companiile GRIVCO, Intact Media . Piaţa media din România se află într-un declin constant în special în ultimii.

Intact Media Group va face recurs la decizia Curţii de Apel prin care Antenele sunt obligate să plătească RCS RDS despăgubiri de milioane de lei pentru . Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România. Acest site este parte a INTACT MEDIA GROUP. Ulterior, a fost difuzat comunicatul Intact Media Group, prezentat de Alessandra Stoicescu, sub titlul NU . Intact Media Academy este locul unde cei mai buni profesionisti din mass-media se vor reuni pentru a descoperi talente, pentru a pregati noua generatie de . A, IN MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR STR. SINTEZA MEDIA GROUP SRL - CUI 178534- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.


Vezi detalii de contact al Intact Media Group si PR-ul acesteia.

Intact Media Group reprezintă cea mai importantă platformă media din România. Trustul oferă publicului larg şi comunităţii B2B conţinut de calitate, cu relevanţă . Intact Media Group a lansat un nou produs editorial - catalogul celor mai puternici o sută oameni de afaceri din țară, Români care dezvoltă . De ani, România înregistrează valori record ale exporturilor. Antena Radio ZU și Gazeta Sporturilor au avut aprecieri ale cifrelor nete în anul financiar 2014.


Intact Media Group este singurul trust de . Intact Media Group este unul din cele mai puternice trusturi media din Romania, cu un capital integral romanesc. Trustul Intact Media Group a devenit entitate . Potrivit sursei citate, din noua poziţie, Claudia Ion va elabora strategia de vânzări a diviziei TV Intact şi va coordona implementarea ei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare