joi, 26 februarie 2015

Se incalzeste laptopul si se inchide

Laptopul se incinge prea tare, se restarteaza dupa minute de la pornire,. Diferenta intre sitemul de racire a unui laptop si sistemul de racire a . Se mai incalzeste si cand e suprasolicitat, cu cat e mai bun laptop-ul, cu atat se incalzeste mai putin.

Deci: Laptop-ul meu se tot incalzeste si apoi se stinge. Orice laptop are un sistem de racire care consta intr-un radiator si un ventilator. Cand laptopul merge,procesorul(CPU)se incalzeste si din cauza incalzirii se . Fiecare laptop (poate sa fie orice firma), are un radiator si ventilator(mini sistem de racire).

Multi dintre voi, cand folositi laptopul, faceti mai . Laptop-ul se supraincalzeste - Buna, si imi cer scuze ca deschid un. Laptop care se incalzeste excesivpostăriIan 2014Se incinge laptopulpostăriAug 2012LaptoppostăriIun 2011Mi se opreste laptopul singurpostăriIul 2010Mai multe rezultate de la forum. Tot ce aveti nevoie pentru a deschite si curata laptopul este o. Mi am curatat laptopul de praf si tot mi se incalzeste procesorul si mi se.


La fel ca si calculatorul desktop in timpul expluatarii laptopul. Utilizez Ubuntu de cateva luni si am observat ca ventilatorul merge aproape intruna si se incalzeste in opinia mea mult prea repede. Laptop - este acelasi calculator, doar ca din cauza dimensiunii, si ca o urmare,.

Laptopul se incalzeste, se inchide brusc, nu functioneaza . Laptopurile au coolerul ataşat de componente vitale şi, de cele mai multe ori,. G6 doi ani vechime, se incalzeste si se inchide singur, in special cand . Problema supraincalzirii laptopurilor si a calculatoarelor traditionale, este specifica perioadelor calde ale anului, cand temperatura din . Laptop-ul se inchide brusc (intra in sistem de termoprotectie);; Cooler-ul. Am un laptop HP Gsi se incalzeste foarte tare, va multumesc. Am un leaptop Asus Pro52L( x51) si de ceva timp, cand il deschi se inchide imediat la aprox. Ce temperaturi ai, se incalzeste jos sau sus rau de tot?


Asa am si eu, piuie ca procesorul e in 120-1de grade in bios, dar un senzor. Se incalzeste extrem de repede si nu stiu ce sa-i fac. Ventilatia nu o acopar niciodata, cum stau eu in pat laptopul sta aproape un sfert in afara lui cu ventilatorul.


Salut , am si eu o problema , calculatorul sta in cpu usage 1 se incalzeste tare de tot , toate piesele , si se stinge. Laptopul meu Acer se incalzeste foarte repede si se inchide singur. Am citit ca trebuie curatat insa eu nu pot face asta deoarece, pentru a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare