vineri, 6 februarie 2015

Capcana muste

Cum poti prinde cat mai multe muste cu o capcana facuta acasa. Cand prinzi mai multe le dai la gaini si te lauzi la vecin ca prinzi atatea muste de la el ca . Odata cu venirea sezonului cald apar si nesuferitele insecte.

Noaptea te ataca tantarii, ziua, nu scapi de muste. Ne aflăm în plină vară, iar muştele şi ţânţarii ne dau, de ceva vreme,. Ceea ce poate nu stiai este ca pentru a scapa de o musca, nu trebuie. Capcana cu zahar: pune un cub de zahar intr-un borcan si adauga apa .

Capcana ecologica pentru muste - postat în Management domestic: Din motive de carduri de muste,am luat zilele trecute,din Metro o capcana . Nu este neaparat solutia inventata de noi pentru prins muste ci este o capcana de muste inventata de un american, un texan care cu siguranta . Capcanele de muste Enterfly folosesc pentru prinderea lor atractanti sexuali, feromoni si alimentari oferind rezultate foarte bune la interior si exterior. Iata in continuare solutii de a scapa de mustele din casa:. Capcanele de muste sunt unele dintre cele mai eficiente produse, deoarece au o . Comparati preturile magazinelor online la Capcane electrice anti-insecte gasiti.


Instructiuni de utilizare : Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, . Cumpara Capcana Pentru Muste Red Top online de la eMAG la pret avantajos. Satui de atacurile de-a dreptul iritante ale mustelor si tantarilor care sunt o adevarate pacoste pe timpul verii, un grup de localnici din Carpinis .

Mustele sunt o mare problema, in special vara. Dacă te-ai săturat de ţânţari şi nu vrei să blochezi aerul curat cu o plasă împotriva insectelor, poţi construi o capcană. Pot spune că îmi plac ţânţarii la fel de mult ca politicienii.


Din fericire, de ţânţari putem scăpa mult mai uşor. FlyBuster este o capcana pentru muste de dimensiune mare care foloseste atractanti, fara substante toxice pentru a captura mustele pe o suprafata de pana la . Capcana cu lipici pentru muste - BioStop BIOSTOP Banda cu lipici pentru muste Descriere: Capcana pentru muste cu lipici de la BioStop are o eficienta maxima, . Acest produs contine o pasta care atrage mustele in interior, care mai apoi se ineaca in solutie. Descriere: Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si muste intr-o maniera . Capcane pentru muste de la distribuitori, prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Beneficii client: - o puteti folosi pentru locuinte, cabane si birouri;. Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează după Nota Medie . FR O alta capcana pentru insecte (muste, viespi) se poate face in felul urmator. Capcana pentru muste BIOSTOP FARM Detalii produs: Capcana pentru muste fara substante chimice pentru a capta aproximativ 15. Capcane insecte cu lumina ultraioleta, capcane insecte cu lipici, capcane insectte.


Banda adeziva anti-muste,este foarte eficienta de lipit pe ferestre in locuinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare