marți, 10 februarie 2015

Obiceiuri de craciun in turcia

A fost destul de interesant și aici, doar că se trăiește sărbătoarea în sine altfel, iar eu încă nu sunt obișnuit. Ali şi Mahmut se răsfaţă de sărbători cu cigkuftele picante şi beau ayran. Au trecut mai mult de ani de când Ali Zaza, un afacerist turc de 34 .

Indiferent de religie sau cultură, nașterea unui copil este marcată prin diferite tradiții și obiceiuri. La turci, cele mai multe obiceiuri se păstrează din perioada . Ajunul Anului Nou este una dintre cele mai îndrăgite vacante în Turcia. Ei, bine, prima grija este sa-si procure biletul .

Galerie foto - Obiceiuri de Craciun cu Turcia. Traditi si obiceiuri de craciun di turcia,referat Datini si obiceiuri despre Craciun,Traditia Chineza,Traditii culinare romanesti,Ajunul Craciunului,Craciun in. De placere as putea spune :) Pe de alta parte, atunci cand mergi intr-un loc nou frumusetea sta in a cunoaste cat mai multe . Tradiţiile turceşti provin în mare parte din cea mai răspândită credinţă locală – islamul.


Tot ce are nevoie un musulman adevărat, pentru . Primele elemente de civilizaţie turcă datează cam din cel de-al VI-lea secol, de când datează şi primele mărturii documentare în legătură . Citeşte şi: CRĂCIUNUL în România - tradiţii, superstiţii şi obiceiuri transmise din generaţie în generaţie. Febra Crăciunului i-a cuprins şi pe turci. Deşi majoritatea covârşitoare a populaţiei este musulmană, ea a preluat cu entuziasm simboluri laice .

Romani dın turcia,obiceiuri şi datini romaneşti! Traditii, Credinte, Obiceiuri prezente in. Obiceiurile calendaristice si cele legate de viata de familie sunt o componenta perena a culturii noastre traditionale. Sceneta controversata: Mos Craciun se converteste din proprie initiativa la islam.


România cei peste de mii de turci şi tătari sărbătoresc primăvara pe martie. Crăciunul islamic), iar în ultima săptămînă dinaintea Ramadam Bairamului . Canada este o țară foarte mare, cu populația în mare parte formată din imigranți proveniți din medii culturale diferite. Ce fac musulmanii şi ce obiceiuri ţin cu străşnicie.


Turcia, Excelenţa Sa Őmur Solendil, şi asociaţiile oamenilor de afaceri turci din Bucureşti şi . Un imam turc il acuza pe Mos Craciun ca nu este cinstit deoarece foloseste cosurile caselor pentru a aduce cadourile, in loc sa intre pe usa, . Nunta la turci ocupa un loc special in viata nu numai a tinerilor miri , ci si in a intregii comunitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare