miercuri, 25 februarie 2015

Synego 80 md

Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparatie cu ferestrele . Fara garnitura mediana (AD) Cu garnitura mediana (MD). SYNEGO MD Producator de usi si ferestre termopan din PVC si aluminiu in SATU MARE, usi de garaj.

Pe o scara a ferestrelor şi uşilor din profile clasice din PVC, Barrier 80+ se afla pe. SYNEGO concentreaza performanta de top a profilelor din PVC REHAU. Synego este un profil cu camere (camere tocul), cu o lățime de de mm.


Plastové okná Ekoprofil Synego md - rovnováha medzi technológiami, izoláciou, funkčnosťou a designom.

Fereastra SYNEGO 80mm cu sticlă triplă și garnituri. Are garnituri prin seria M a a garnitură se situează pe tocul ferestrei și contribuie foarte mult ca . Lansarea sistemului Synego, cu o latime constructiva de mm si un. Kosovo, Croatia, Macedonia (FYROM), Republica Moldova, Austria, . REHAU: Noul profil de sinteza din PVC – Synego.


Noul profil pentru ferestre Synego de la REHAU asigura un nivel ridicat. Fensterbau kiállítás egyik nagy sikereként mutatkozott be a REHAU új nyílászáró profilrendszere. Neue ZIM SYNEGO Fenster sind das ideale Sparprogramm. GENEO PHZ; GENEO ; Euro-Design +; Brillant-Design 80; Brillant-Design 70; SYNEGO MD; Synego-Design AD; Euro Design 70 .

La profile, vezi daca nu-ti pot oferi noua serie synego 80mm. Rehau Synego camere MD Synego Roto NT LuxCrCt mm, . Rehau Synego, Salamander bluEvolution 82. Adancimea constructiva, 8 8 Un plus pentru Salamander, +1S.


Bodenschwelle Bautiefe 80mit Flügel T 1SYNEGO. SISTEMUL DE PROFILE CU ADÂNCIME CONSTRUCTIVĂ DE ŞI MM .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare