miercuri, 18 februarie 2015

Conexpanduri pentru beton

Preturi pentru CONEXPANDURI SI DIBLURI METALICE de la lei. Categorie de produse utilizate pentru prinderi in beton, cum ar fi: ancore, conexpanduri, piulite expandabile, cuie pentru beton, suruburi autofiletante, fixari . Conexpand diverite tipuri si dimensiuni pentru fixari in beton.

Ancora conexpand cu cep cilindric si doua cleme inox. ANCORA PT BETON TIP RCU CВRLIG TIP O - M 6XZG. Conexpanduri - pret mic negociabil livrare super rapida.


Diblu expandabil pentru izolatie rigida - expandare scurta: se poate utiliza cu rondela KWL pentru vata minerala; diblu pentru izolatie rigida cu cui de plastic.

Se utilizează pentru beton şi pentru zidărie. Pentru zidărie cu goluri sau BCA sunt recomandate diblurile multiscop;. Am o scara metalica, iar fiecare treapta e prinsa lateral in perete cu conexpanduri . Pe langa formele uzuale de prezentare ale otelului beton, colaci sau bare, S. BADUC SA executa si comercializeaza si otel beton . Ancoră conexpand cu filet interior pentru beton fisurat şi nefisurat.


Sistemul de fixare BZ-IG este autorizat . Ancora conexpand B cu agrement ETA, opţiunea este adecvată . Din categoria organelor de asamblare va oferim diferite tipuri de conexpanduri: cu surub, cu inel, cu ochi, conexpanduri usi-geam, pentru lucrari grele, etc.

Conexpand metalic ce functioneza prin extensie si se instaleaza prin rotire controlata prin gaura elementului de fixat, folosit in beton fara fisuri, caramida plina, . BNK35 -, ZG, ANCORA CONEXPAN 6X10 BUC, 75LEI, in stoc, Adauga in cos. BETON, 16X20 BUC, 18LEI, la comanda, Adauga in cos. Conexpand de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Conexpand metalic pentru beton, cu diverse dimensiuni M M1 M12.


Conexpanduri - ROCAST - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. B cu aprobare ETA opţiunea indicat pentru montaje cu străpungere, realizate cu economie de timp, în beton fără microfisuri, ca și pentru plafoane . Domeniu de utilizare: uz general – constructii, mestesugaresc, gospodaresc - pentru fixari si montaje usoare si medii in pereti de beton, caramida. Va oferim cea mai variata gama de conexpanduri.


Conexpand cu surub cap hexagonal si camasa. Se folosesc pentru fixarea in beton si piatra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare