marți, 17 februarie 2015

Marchiza pret

Panza Pergola, Copertina, Marchiza, Umbrela, Parasolar, Cort, Pavilion. Firma Stardors SRL distribuie Copertine si Marchize de la Electrocelos. Asiguram montaj si Preturi promotionale la Copertine si Marchize, precum si Pergole si .

Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala . Materialul folosit la marchize este: plastic si material textil, cu protectie ultra violeta ridicata, impermeabile. Marchize cu gama de culori diversificata si instalare asigurata.

Copertine marchize decapotabile Cabrio - Balcony - preturi 1. Copertina (marchiza) retractabila model Cabrio cu material PVC - tabel preturi in euro fara TVA:. Copertine si Parasolare Retractabile, Pergole, Marchize - Cel mai bun pret pentru copertine si parasolare retractabile, pergole, marchize, casete si membrane . Producem si montam Copertine gandite pentru a proteja din exterior obiectele de mobilier. O solutie ideala pentru umbrirea balcoanelor, ferestrelor sau a . Preturi pentru COPERTINE de la 47lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare