duminică, 15 februarie 2015

Plante contra insectelor

Pentru că odată cu sosirea sezonului cald apar şi ţânţarii, alături de alte insecte supărătoare, este bine de ştiut că . Primăvară, vară, culori, parfumuri, soare blân natură… Zen. Mai puţin atunci când vine vorba de interacţiunea noastră cu insectele.

Aceste plante care alungă muștele fac viață mai ușoară, limitează. Cum ne protejam de insecteEsti un magnet pentru insecte? Ca sa tii departe de tine tantarii, mustele si alte . Odata cu caldura, isi fac aparitia si enervantele insecte, care ne pot distruge o.

Lavanda – aceasta planta poate fi arma ideala impotriva tantarilor, deoarece. Ceaiul-de-echinaceea-Antibioticul-natural-contra-infectiilor . Nimic nu-i mai neplăcut decât să te trezeşti că moliile ţi-au mâncat puloverul preferat, livingul este invadat de furnici, iar tânţarii şi muştele au . Iata cele mai bune tactici de aparare contra tantarilor, fara insecticide. Pare greu de crezut, dar exista o serie de plante si flori pe care tantarii nu. Lista de plante anti-tantari usor de cultivat in gradina sau unele dintre ele, chiar in jardiniere.


Ce soluţii avem pentru a alunga aceste insecte din locuinţe? Cum rezolvau problema oamenii de la ţară, ce remedii din plante aveau pentru . Lunile de vară aduc multiple modalităţi de relaxare în aer liber, dar şi insecte nesuferite, iar pe primul loc sunt, desigur, ţânţarii.

Poţi încerca şi cu alte plante aromatice precum rozmarin sau pelin. Vine vara si odata cu ea si tantarii, insectele care ne deranjeaza somnul si lasa pe pielea noastra urme inestetice. Dar pericolul înţepăturilor de insecte, mai ales de ţânţari, se află peste tot.


Din fericire, există anumite plante care ne pot proteja de înţepăturile . Busuiocul a fost folosit mereu pentru a ţine la distanţă aceste mici bestii, iată deci cum să-ţi prepari singură un spray pe bază de plante contra ţânţarilor. Muscatele, acele plante frumos colorate, pe langa aspectul estectic,. Majoritatea mustelor, insectelor nu suporta mirosul de menta, asa ca un . Planta este de asemenea antiseptică, antifungică și antivirală (motiv pentru care e foarte bun uleiul și pe mușcăturile de insecte).


Vei constata că aceste plante aromate nu sunt deloc pe placul nesuferitelor insecte. Dacă ajung totuşi să te înţepe, poţi folosi pentru tratarea . Le putem inlocui cu plante care nu numai ca ne scapa de neplacutii invadatori,. Nu am folosit niciodata lotiuni ori spray contra tantarilor, probabil si pentru ca nu am reactie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare