vineri, 13 februarie 2015

Leandru ingrijire

Totul despre Leandru: Ingrijire, Udare, Leandru ingrijire si pastrare Iarna, Insecte daunatoare-Tratamente, Fertilizare, Planta decorativa de gradina, Poze. Nerium Oleander, leandrul potrivit in gradina si pe.

MAI MULT DESPRE: flori, gradina, planta de interior, decorativ, leandru, arbust. Ma bucur ca sunt articole care trateaza pe rand modul de ingrijire al plantelor. Leandrul este o plantă originară din zonele mediteraneene şi Asia. Leandru: arbust originar din zone mediteraneene si din Asia subtropicala, atacata de paduchii testosi, utilizarea unui insecticid este .

Remarcaţi faptul că unele soiuri de leandru se ramifica mai bine după curăţare. Rotaru Alina-Ionela Trimis: Sam Aug 0 2011:am Mi-a dat cineva un pui de leandru si nu stiu cum se prinde. Paduchi testosi - Daunatori pe leandrupostăriDec 2015Inmultire leandru prin semintepostăriIan 2010Tundere LeandrupostăriMar 2009Nerium oleander - LeandrupostareDec 2006Mai multe rezultate de la egradini. Pagini similareExista diverse nuante de roz ale florilor de leandru, acestea sunt cele mai. Exista si o specie de leandru cu frunzele variegate foarte deosebita.


LEANDRUL - Leandrul, originar din bazinul mediteranean, decoreaza terasele, balcoanele,. Prima pagina Totul despre gradina Ingrijirea plantelor . BOLI PRODUSE DE CIUPERCI LA LEANDRU - Leandul - Nerium oleander, se cultiva usor, avand.

Am primit de la un unchi doua ghivece cu lendrii care au undeva la vreo de ani (metrii) pe care in primavara vreau sa ii duc sa ii plantez in . Vara Pentru a avea cit mai multe flori ,leandrul are nevoie de cit mai multa soare ! Nerium oleander poate arăta compact În centrul de grădinărit, dar nu uitaţi că el va creşte ca o tufă Întinsă de m Înăltime. Am un leandru de cativa ani care pana acum a avut multe flori. Lucrarile de ingrijire a pomilor fructiferi tin in primul rand de protejarea tulpinilor acestora, impotriva atacului rozatoarelor.


Leandrul este o planta arbustivă decorativă prin flori şi frunze. Biologie Leandrul (Nerium oleander) are frunzele dispuse in verticile, cate trei-patru la un no de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare