luni, 20 iulie 2015

Cultura floarea soarelui referat

In aproape toate zonele de cultura a florii soarelui, agentii fitopato-geni si daunatorii animali fitofagi constituie importanti factori limitativi ai productiei, insa . Alexandru Armencea Floarea Soarelui - Helianthus annuusFloarea Soarelui. Referatul Floarea Soarelui - Agronomie, pentru facultate, uploadat in Biblioteca.

IMPORTANTA ECONOMICA A CULTURII DE FLOAREA SOARELUI Apartine . Floarea-soarelui (Helianthus annuus) sau cum i se mai spune în Moldova - Răsărita este o plantă anuală din familia Asteraceae, nativă din America. Referate similare: Floarea-Soarelui - planta oleifera Floarea soarelui. Alexandru Armencea Floarea Soarelui - Helianthus annuus Floarea.

Tehnologia de cultivare a culturii de floarea soarelui- Importanţa culturii Floarea-soarelui are utilizări în alimentaţia omului şi în hrana animalelor, utilizări . Fructele (achenele) de floarea soarelui contin , in procent de , ulei cu calitati alimentare de exceptie si grad ridicat de conservabilitate ; se . SYNGENTA - portofoliul pentru floarea soarelui in 2015.

CONSIDERATII GENERALE PRIVIND CULTURA FLORII-SOARELUI - CONSIDERATII. Evidentiem nevoile sociale din educatie - Referate profesionale unice. ORIGINEA ,ISTORICUL SI IMPORTANTA CULTURII DE FLOAREA SOARELUI. Mult timp sa crezut ca floarea soarelui . In regiunile cu ploi suficiente, floarea soarelui poate urma dupa orice planta de cultura, pe cand in regiunile secetoase nu trebuie cultivata . In aproape toate zonele de cultura a florii soarelui, agentii fitopato-geni si daunatorii animali fitofagi constituie importanti factori limitativi ai . Floarea soarelui este un simbol al culturii; ea este emblema statului Kansas (stat situat in Vestul Statelor Unite). A fost adesea folosita ca simbol al ideologiei . Originară din America de Nor floarea-soarelui a fost plantată, în Europa, ca plantă decorativă, ca şi cartoful.


Incaşii o considerau imaginea Zeului Soare. Culturi de floarea soarelui se pot înfiinţa pe suprafeţe întinse de pe teritoriul ţării noastre,. Floarea-soarelui necesitaun sol afanat ,fara hardpan si bine structurat, care sa permita.


Floarea-soarelui ocupă un loc important între plantele oleifere. Fructele (achenele) de floarea-soarelui conţin un procent de minimum ulei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare