luni, 20 iulie 2015

Purificarea casei

Purificarea casei din punct de vedere feng shui şi nu numai, necesară la Anul Nou chinezesc - Previziuni zilnice Feng shui-ul în sine înseamnă mult mai mult . In toate civilizatiile pamintului s-au regasit de-a lungul timpului practici si ritualuri de purificare a spatiului fizic sau a . V-am tot vorbit de curatenie in perioada asta.

E foarte important sa facem un ritual de purificare a casei la venirea noului an. Această plantă stimulează şi purifica centrul energetic al inimii şi. In mintea ta trebuie sa existe doar ganduri pozitive si sa te concentrezi asupra procesului de purificare. In urma acestui proces de purificare a casei vei simti cum energia se improspateaza si circula mai usor prin incaperile locuintei. Iar casa ta, locul unde convietuiesti alaturi de cei dragi, este plina de energii negative.


Exista insa ritualuri de purificare a locuintei, care . O altă variantă de purificare, nu doar pentru casă, dar și pentru orice altceva îți dorești este să începi un tapas de de zile, iar în fiecare zi . Casa noastră ar trebui să fie un loc de refugiu, în care ne simțim liberi și. Curățarea spirituală se face pentru a elimina energiile negative sau spiritele nedorite din casa ta, folosind plante de purificare. Această implică îndepărtarea energiilor neprielnice acumulate de-a lungul timpului.


Pentru purificarea spațiilor de locuit si pentru a menține o energie. Cat de indicat este sa ai un animal de companie in casa atunci cand ai . Foarte adesea, casele erau curăţate prin aşezarea unui ou în fiecare colţ al lor.

Exista credinţa că ouăle absorb toate energiile negative. Ceea ce conteaza este ca ceva negativ a fost facut si acum atmosfera din casa sau de la locul de munca nu este ceea ce obisnuia sa fie. MINIMALIZAREA ENERGIEI NEGATIVE PE CARE O ADUCI IN CASA - prin scoaterea pantofilor şi lăsarea lor la uşa din faţă . Energia dintr-un lacas sfant este permanent curatata cu arome mirositoare, lumanari, muzica, rugaciune, clopote. Sănătatea dentară și a gingivală începe odată cu utilizarea produselor care curăță și protejează fără a conține ingrediente nedorite.


Vom lasa sa atarne in diferite zone ale casei capite de usturoi proaspat, crestat sau chiar taiat in sectiune pe care le amplasam astfel in variate zone ale . Poate vi s-a întâmplat, poate nu…dar ați avut vreodată zile foarte proaste una după cealaltă, v-ați certat cu vreun amic, ați fost bolnavi? Purificarea casei dupa o curatenie generala. Este foarte important sa ne curatim casa energetic din cand in cand ( de Paste, Craciun).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare