marți, 14 iulie 2015

Sarma flux fara gaz

Imi este dat sa vad destul de des pe un santier unde ajung aproape in fiecare saptamana, niste invertoare de sudura cel putin ciudate. Sudura MIG-MAG Produse Asemanatoare cu: Vand aparat sudura cu sarma flux fara gaz (gen mig) - PRET incepand de la 90Lei. De asemenea, este utilizat pentru sudura cu sarma flux tubulara, fără flux de gaz și de proces sudare.

Sârma Mig pentru uz general cu flux de “auto-ecranare” care permite utilizarea acesteia fără a avea nevoie de Gaz ecranat separat. Descriere:Aparat pentru sudura Mig-Mag 2amperi sarma cu gaz sau fara. Tipul de aparat de sudura Metoda de sudare MIG-MAG Aplicarea de sudare cu arc. Nu este nevoie de gaze de sudura și este insensibila la perturbații .

Sarma sudura Lincoln Electric SUA: Sarma plina sudare ( SG) Mig Mag, sarma sudura tubulara. Sarma tubulara pentru sudura in mediu gaz protector 71M-H. DECASTAR180E ste un aparat pentru sudura prin procedeul MIG-MAG (in mediu protector de gaz) si FLUX - fara gaz protector cu fir continuu cu inima de flux.


Uneori se poate suda în acest procedeu cu sârmă şi fără gaz de protecţie, dar. FLUX ), sau cu polaritate inversă, cea mai frecvent utilizată, . Doar conectate la curent + sarma si merge treaba ? Sudura cu fir continuu fara gaz de protectie sau mai bine spus cu sirma cu autoprotectie se numeste FCAW or Flux Cored Arc Welding, cauta si asta. Da, ai dreptate, la sarma flux fara gaz ma refer ca sudeaza mai bine, dar sare metal, cea din alij otel cupru fara gaz sudeaza foarte greu si prost . Componentele insertiei acestor sarme permit realizarea .

FLUX ), sau cu polaritate inversă, cea mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare