luni, 27 iulie 2015

Jocuri snooker cu calculatorul

Snooker Profesionist este un joc flash gratis de snooker online in care poti face cele mai mari breakuri din viata ta, jucand contra altor jucatori. SNOOKER - Este timpul sa joci o partida adevarata de snooker. Urmeaza regulile clasice si ghideaza-te de liniile ajutatoare pentru a baga cat mai multe bil.

Deasemenea poti juca snooker, Distractie placuta. Joaca snooker cu prietenii in acest joc de biliard la dublu. Ai grija sa nu depasesti timpul alocat pentru a lovi bila! Jocuri snooker interesante si captivante vor bucura fiecare vizitator al.


Acesta poate fi jucat cu boti calculator și jucători reali. Deși în prezent pare mult mai puțin popular decât jocul Pool, Snooker este unul dintre cele mai vechi jocuri de bar și sport din lume. Arată-ne aptitudinile tale și provoacă jucătorii de snooker din întreaga lume. Vezi dacă poți sa atingi magicul 1break.


Joacă Billiard Blitz Snooker Star pe FunnyGames. Antreneaza-te pentru snooker bagand toate bilele rosii de pe masa din. Joaca cel mai tare joc de biliard 3d online, impotriva calculatorului. Te asteptam cu noi jocuri de biliard si jocuri de snooker, toate gratuite.


Conectează-te sau �nregistrează-te gratuit pentru a putea folosi lista cu jocurile mele.

Billiard Blitz Snooker Star Online: Aici poţi juca Billiard Blitz Snooker Star. Joaca Billiard Blitz Snooker Star Gratis, si Distreaza-te! Castiga fiecare set impotriva calculatorului ca sa avansezi la urmatorul nivel. Joaca biliard cu calculatorul pe un teren de fotbal unde fiecare are terenul sau si are de aparat doua porti.


Intra alaturi de jocuri biliard si descopera distractia cu jocuri noi biliard doar pe. Acest joc se joaca la dublu fie joci cu calculatorul fie cu cei mai buni prieteni. Snooker online un joc asemanator biliardului numai ca regula de joc e schimata.


In acest joc veti juca biliard alaturi de un prieten sau impotriva calculatorului in functie de ce optiune alegeti inainte sa incepeti jocul. Va prezentam un nou joc de biliar in care joci impotriva calculatorului. Regulile sunt aceleasi ca la jocul adevarat de biliar trebuie sa bagi toate bilele.


Vom adauga aici atat jocuri online de biliard cat si jocuri de snooker, deci daca esti un iubitor al acestor jocuri atunci te . Joaca jocuri de biliard 3 jocuri biliard 20online care se pot juca si in doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare