vineri, 10 iulie 2015

Ghiveci din ciment cu prosop

Ghiveciul pe care îl veți vedea în acest articol se face foarte ușor. Aveți nevoie de un prosop mai vechi, ciment și multă răbdare. Ai nevoie de un ghiveci vechi sau o galeata, de un prosop si de ciment.

Prima data trebuie sa faci mixul de ciment, apa si nisip, pentru a avea . O combinatie din haine vechi, ciment si apa inseamna jardiniere de. Dintre toate lucrurile pe care le aveti in casa, prosoapele sunt cele mai bune pentru a obtine astfel de obiecte decorative tip ghivece, daca le putem numi . Deşi la prima vedere pare greu de crezut, poţi obţine un ghiveci inedit pentru flori folosind doar un prosop şi nişte ciment.

A reusit sa faca ghivece pentru flori utilizand prosoape vechi de ani,. Asadar, cateva ghivece din beton sunt intotdeauna necesare in curte, chiar daca nu sunt la fel de accesibile precum cele obisnuite. Iata un truc simplu si creativ pentru toti cei care au un colt de gradina.


A luat un prosop, l-a aruncat într-o găleată cu ciment, după care l-a pus. Iată de ce ai nevoie pentru a-ţi confecţiona propriile ghivece de flori:. Ce ziceţi de nişte ghivece ornamentale şi originale pentru propria gradină sau balcon? Cimentul sau praful ceramic pot fi turnate în matriţe . De exemplu, iata un ghiveci cu o forma neobisnuita, dar eleganta, facut cu ajutorul unui prosop imbibat in ciment.


Ce ziceti de niste ghivece ornamentale si originale pentru propria gradina sau balcon? Cimentul sau praful creramic pot fi turnate in matrite . De exemplu, iata un ghiveci cu o forma neobisnuita, dar eleganta, facut cu ajutorul unui prosop imbibat in ciment, potrivit kanald. Cu puțină imaginație și câteva obiecte poți să înlocuiești toate ghivecele banale din grădină. Cu un prosop și ciment a reușit să facă un . E suficient sa amesteci cimentul intr-o galeata, . De ce aveti nevoie pentru a realiza aceste ghivece: ciment, apa, un castron si o. Cu un prosop inmuiat in ulei ungeti interiorul cutiilor mari si . Cum iti construiesti un GHIVECI DIN BETON. Reteta beton pentru ghiveci, vas pentru flori, ghiveci din ciment pentru kalanchoe.


Avem peste 12produse in categoria Plante si ghivece cu preturi de la 0. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! De obicei înfrumusețăm grădina noastră de flori cu diferite ghivece din comerț. Scufundați o haină veche sau un prosop vechi în acest amestec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare