luni, 27 iulie 2015

Proges mocheta

Fie clasice si simple sau sofisticate, mochetele disponibile online la Proges sunt solutia ideala pentru amenajarea incaperii tale. Culoarea elegantă a Mochetei Malta Bordo face ca acest model să fie potrivit pentru un design clasic. Nuanţa de bordo a mochetei poate fi asortată cu uşurinţă, .

Mochetele profesionale Proges se monteaza cu usurinta si creeaza un spatiu profesional elegant si rafinat. Proges iti ofera o gama larga de produse pentru amenajari interioare: parchet,. Mocheta rezidențială este o soluție optimă pentru acoperirea și protejarea .

Un model simplu şi elegant, mocheta Malta este alegerea potrivită dacă doriţi să obţineţi un cadru simplu şi modern. Nuanţa închisă este foarte elegantă şi se . Dacă încă nu te-ai decis cum să amenajezi camera celor mici, mocheta cu simpaticii minioni este soluţia ideală :) . Veselie şi optimism inspiră mocheta Butterfly din imaginea alăturată. Această mochetă are modele cu flori şi fluturaşi , fiind de aceea potrivită mai ales pentru . Mocheta pentru exterior disponibila la Proges se monteaza cu usurinta si contribuie la crearea unui aspect natural si primitor. Culoarea roşie a mochetei Aktua este elementul care va atrage atenţia în camera ta de zi sau în dormitor.


Mocheta se potriveşte în cadrul unui design modern şi . Un design elegant şi modern poate fi desăvârşit dacă alegeţi mocheta Canberra Antracit.

Eleganţa mochetei este dată de textura clasică şi de culoarea gri care . Nuanța plăcută de bej a mochetei Afro Bej din imaginea alăturată face ca aceasta să se potrivească cu ușurință cu diferite stiluri de amenajări de interior. Mocheta Aim High Bej este o alegere foarte practică atât pentru amenajarea livingului tău, cât și pentru amenajarea spațiilor de birouri. Stilul buclat, clasic al mochetei Zynna din imaginea alăturată face ca aceasta să fie foarte ușor de întreținut. Nuanța caldă și aspectul plușat al mochetei Afro Maro din imaginea alăturată vor defini un ambient cald și primitor în livingul dumneavoastră.


Mocheta Aktua Bordo 1UX din imaginea alăturată va contura o atmosferă caldă și primitoare în camera de zi sau în dormitorul dumneavoastră. Disponibile intr-o varietate de nuante si modele, mochetele disponibile la Proges se adapteaza oricarui tip de interior si se intretin cu usurinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare