miercuri, 22 iulie 2015

Suport gopro

Sistem de prindere cu ventuza diametrul de 7cm compatibil cu GoPro Hero,. Profita acum de preturi promotionale si oferte la produse GoPRO de la F64! GoPro - Suport Montura pentru HeroBlack .

Ataseaza camera GoPro pe orice suport cu un diametru cuprins intre - cm ! Camerele de actiune sunt foarte tari, dar fara accesorii GoPro specifice. Monopod profesional din aluminiu 38-cm, cu suport pentru telecomanda Wifi. Accesorii si sisteme de prindere pentru camerele video sport GoPro.

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Suport Cap GoPro Head Strap GoPro Hero SJ40Xiaomi YI Action C. Aparate Foto - Camere Video Obiective si accesorii. JAWS FLEX CLAMP - clema de prindere cu brat flexibil Ataseaza camera GoPro pe orice suport cu un diametru cuprins intre - cm ! Suport cu ventuza pentru camera video sport, compatibil GoPro.


Tot mai mulţi oameni care au filmat din trafic au folosit o vreme camere video ieftine. GoPro Hero HD sau HeroHD e una dintre cele mai bune . Alege din oferte pentru suport casca gopro. Suport casca gopro - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Compatibil cu toate modelele GoProHero, Hero3+ sau Hero4. Necesar pentru utilizarea camerei pentru filmari din sau de pe masina. Se fixeaza usor pe adaptorul pentru ghidon Thule.


Suport GoPro 3-Way AFAEM-0Accesorii camere video pentru sporturi extreme 3-Way pentru HERO HERO3+, HERO HERO, HD HERO Original HD . SP Gadgets Suport Camera GoPro - Suport pentru camera de filmat Compatibilitate: GoPro, Lupine Montare pe pipa in locul capacului cuvetelor. Suport camera video cu ventuza GoPro, SJCam, Nilox D3002. Suportul cu ventuza va permite sa atasati camere video de actiune precum .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare