marți, 21 iulie 2015

Rezistor variabil

Rezistorul este o piesă componentă din circuitele electrice și electronice a cărei. Un rezistor variabil este un rezistor a cărui rezistență electrică poate fi . Rezistor Variabil 10k WH1(Potențiometru). Referatul Rezistoare Variabile - Electronica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#239750).


Rezistor variabil - As vrea si eu sa aud o parere.

Vreau sa folosesc amplificatorul TDA 7050T la un miniradio si as vrea sa-i inlatur rezistorul . Rezistorul electric este un element de circuit pasiv care se opune trecerii. Rezultatul este că orice rezistor se poate conecta în circuit. După modul de realizare al elementului rezistor, rezistoarele se clasifică în:.


Rezistor Variabil 10k WH1- Lei, Componente Electronice, Potentiometru. Firmele producătoare de componente pasive, realizează rezistoare. Este foarte uşor să confundăm termenii de rezistenŃă şi rezistor. Romanian-English Translation for potenţiometru, rezistenţă variabilă, rezistor variabil; compensator; divizor de tensiune - online dictionary EUdict.


Romanian-English Translation for (el) potenţiometru, rezistenţă variabilă, rezistor variabil; compensator; divizor de tensiune - online dictionary EUdict. Romanian-English Translation for potenţiometru, rezistor variabil - online dictionary EUdict. Rezistor variabil pe suport ceramic-Made in Japan-47ohmi. Dimensiuni: diametru: mm; grosime(inaltime):mm.


Rezistoarele se pot clasifica dupa mai multe criterii. Un rezistor variabil este un rezistor a cărui rezistență electrică poate fi ajustată prin . Daca rezistorul este variabil in timp caracteristica se modifica in. Modelarea unui dispozitiv printr-un rezistor liniar este de obicei o aproximatie a fenomenului . Elaborat Tema: Tehnologia de confectionare a rezistoarelor variabile.


In practica , rezistentele se realizeaza , din punct de vedere constructiv , sub doua forme : fixe si variabile. Rezistentele fixe, sunt acelea care au o . Microfoanele au nevoie de carbon sau de vreun fel de rezistor variabil. Rezistoarele pot de asemenea sa fie cu rezistenta variabila, nu neaparat fixa.


Aceasta proprietate o putem intalni in cadrul unui rezistor construit chiar pentru . Putem modifica luminozitatea unui bec cu ajutorul unui rezistor variabil ,ca in figura ,dar metoda nu este lipsita de dezavantaje. Rezistor Variabil - aceleasi observatii la ca proiectul: LeduriProiect#5. La terminalele -senzor + conecta rezistor variabil R = ohmi, și, în paralel cu aceleași date de contact - DVM pentru a măsura tensiunea DC . Sursa ideală de tensiune constantă are ecuația: U=E , pentru orice I. Primul circuit analizat este format dintr-o sursă de tensiune ideală și un rezistor variabil .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare