joi, 23 iulie 2015

Praktiker craiova sanitare

Avem peste 1produse in categoria Obiecte sanitare cu preturi de la 7. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Avem peste 11produse in categoria Baie si Sanitare cu preturi de la 2.

Product was successfully added to your shopping. La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria MOBILIER BAIE.

Preturi pentru MOBILIER BAIE de la 2lei. Preturi pentru OBIECTE SI INSTALATII SANITARE de la lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria OBIECTE SANITARE CERAMICE. Preturi pentru OBIECTE SANITARE CERAMICE de la 5 . La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria BATERII. La Dedeman puteti alege oricare din cele 37produse din categoria Sanitare.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAZI DE BAIE. Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CABINE SI CADITE DE DUS.

Preturi pentru CABINE SI CADITE DE DUS de la 12lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria BATERII PENTRU CADA-DUS. Preturi pentru BATERII PENTRU CADA-DUS de la 8lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Lavoare si piedestale.


Preturi pentru Lavoare si piedestale de la lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria REZERVOARE WC. Preturi pentru REZERVOARE WC de la lei. Cataloage cu oferte si promotii Instalatii sanitare disponibile in Praktiker, Leroy Merlin, Dedeman si Arabesque. Magazin online cu soluţii pentru amenajări de interioare.


Cumpara acum si iti facem livrarea direct la santier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare