vineri, 16 octombrie 2015

Canaf iulian

Evenimentul va avea loc joi, septembrie în Tribute Club din capitală. Fan împătimit al legendarului grup The Original Blues Brothers Ban IULIAN CANAF . Iulian Canaf a fost una dintre cele mai excentrice prezente din primul sezon ”Vocea.

Iulian Canaf a avut parte de o surpriza din partea Loredanei. Vocea Romaniei, show-ul care a facut recorduri de audiente, a dat tarii o gramada de talente deosebite. Printre acestie se numara Iulian Canaf, . IULIAN CANAF, preferatul LOREDANEI la VOCEA ROMÂNIEI, falit?

Iulian Canaf, fostul semifinalist al primei editii de la Vocea Romaniei, a povestit pentru CANCAN. Canaf Excentric Band s-a nascut in urma cu zece ani, dar a fost recunoscuta in. Iulian Canaf s-a întors la viața lui obișnuită, din Iași, unde vinde haine și încălțăminte în magazinul soției sale dintr-un cartier muncitoresc. Iulian Canaf a fost unul din cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei, sezonul intai.


Viata lui nu s-a schimbat prea mult, insa. Biografie Iulian Canaf contine informatii despre Iulian Canaf: Iulian Canaf este un cantaret roman de muzica blues, devenit cunoscut publicului dupa ce a . Joi, septembrie 201 intră în atmosfera muzicii și a filmului „The Blues Brothers” alături de Iulian Canaf (guest star of the night) în Tribute . Joi, septembrie, intră în atmosfera muzicii și a filmului „The Blues Brothers” alături de Iulian Canaf (guest star of the night) în Tribute Club. O noua seara magica pentru Iulian Canaf, componentul proiectului Sean Jay Dee feat.

Excentric, grup reprezentat de agentia Line UP, s-a desfasurat marti. Una dintre cele mai excentrice apariţii de la Vocea României, Iulian Canaf, ajunge miercuri la Craiova, pentru un concert special la Cafe Play. Iulian Canaf a fost una dintre cele mai excentrice prezenţe din.


Piesa „Got my mojo workin'” pe care Iulian Canaf a lansat-o la Radio Iaşi:. Ambasadorul competiției care va avea loc în zilele de și mai, este cântărețul Iulian Canaf, fost participant la show-ul Vocea României. Iulian Canaf cântă la Neatza melodia ”Mojo workin'”.


Iulian Canaf si Ionica Minune la Vocea Romaniei! Cei doi au facut senzatie VIDEO Iulian Canaf a cantat la Vocea Romaniei piesa :Vagabondul vietii mele, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare