Mâncarea gătită în vase de lut are mereu ceva în plus, ceva greu poate. Oala de sarmale de pildă, astăzi poate cel mai folosit și cunoscut vas . Te-ar mai putea interesa: mancaruri regim piatra fiere, mancaruri bune pentru ficat, mancaruri,.
Aceste oale de lut poroase sau smaltuite sunt nemaipomenite. Si imi e teama sa nu iasa cumva culoarea neagra in mancare. Cum se pregateste oala de lut pentru cele mai bune sarmale.
Sfaturi pentru utilizarea oalelor de lut.
Vas de lut: Acest vas l-am primit cadou de la Ioana careia i. Eu am o oala smaltuita italiana, in instructiuni scrie ca se inmoaie la prima . Oalele de pământ, așa cum mai sunt numite, sunt specifice bucătăriei țăranului. Oala de sarmale și lingura de lemn sunt singurele care au . Se spune ca cele mai bune vase de gatit sunt cele din lut, ceramica. Raspunsul este unul simplu: fierbe sarmalele in oala de lut. Sarmalele au fost si vor fi in continuare un fel de mancare foarte apreciat de .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.