miercuri, 21 octombrie 2015

Cai semigrei 2015

Cai semigrei de vanzare 270mil lei vechi. Cumpara armasari, iepe, manzi, ponei direct de la proprietari. Anunturi gratuite pe publicu cai de vanzare si cai de tractiune.

Calul trecand prin toate incercarile a pastrat dulceata paradisului in sangele sau. Barbatul detine o herghelie in satul Sumurduc din comuna Sanpaul si creste numai cai grei si semigrei. De vanzare doi cai semi-grei (si ani ) adusi din Ungaria in luna mai 201 obisnuiti cu caruta, .

Bihoreanul Petru Fitero a înființat și omologat la Săcueni o nouă rasă de cai grei numită Linia Fitero, pe care îi crește în cea mai mare . Ai oferte pentru Cai, cu preturi bune, Lei. Cumpara Cai cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Vand cai semigrei suri rublati, Licitatie cai Brasov, Teren intravilan Margineni 500mp, 1000MP.


Căutari referitoare la cai de vanzare semigrei. Titlul i-a revenit unui exemplar de la categoria cai semigrei, de tracţiune. Bihoreanul Petru Fitero a înfiinţat şi omologat la Săcueni o nouă rasă de cai grei numită 'Linia Fitero', pe care îi creşte în cea mai mare . O nouă rasă de cai grei, numită Linia Fitero, a fost înființată și omologată la Săcueni, în județul Bihor, de către Petru Fitero, care îi crește în . Tags: Abru apuseni, cai, concurs hipo, frumosi, Puternici.

Peste 3de cai de rasa au fost marea atractie a acestui weekend pentru sibieni. La expozitia din oras au venit crescatori din toata tara, unii cu . Până acum câteva luni, s-au pregătit aici cai care acum fac parte din herghelia naţională şi pentru întreţinerea cărora statul plăteşte bani grei, . Cel mai mare crescător de cai grei din România, Radu Tonea, are o miniharghelie la Sumurduc,. Radu Tonea creşte, de opt ani, la Sumurduc, judeţul Cluj, cai de rasă de tracţiune şi este. Una din cele mai mari herghelii private din Europa se află în județul Bihor.


La Săcuieni, peste 2de cai cu pedigree, omologaţi de . Organizatorii spun că nu este la îndemâna oricui să deţină cai de rasă,. Târgul cailor de rasă a fost organizat la marginea pădurii de la Poiana. Izolata reproductiv de-a lungul deceniilor, populatia de cai de rasa. In perioada decembrie 20— ianuarie 201 echipa de veterinari .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare