marți, 27 octombrie 2015

Donatii mobila

Buna ziua, Donez corpuri de mobila bucatarie. Mobila dormitor tineret (pentru domnisoare). Mobilier camera copii: paturi suprapuse cu saltele, dulap, biblioteca.

Adaugă un anunţ de donaţie sau cerere aici. Mobilier vechi, lemn Lemn din demolări, paleţi. Mobilă Brasov, Ofer GRATIS doua dulapuri dormitor, compuse din patru bucati.


Anunturi gratuite pe publicu mobila pentru copii sau tineret la comanda din fier forjat sau lemn masiv.

Lista de donatii obiecte, obiecte, produse, servicii pentru persoane si familii nevoiase, batrani, bolnavi. Ai 3oferte pentru Mobila bucatarie, cu preturi bune, Lei. Cumpara Mobila bucatarie cu Garantia de Livrare de pe Okazii.


Diverse, Donatii, Dorința și fericire, imaginea din 3. Suntem o familie cu 2copilasi si primim prin donatie lemne de foc, deseuri, scanduri, orice material . Trei tinere din Timisoara ajuta oamenii sa doneze lucruri din casa, prin. Timisoara se folosesc gratuit de jucarii, haine sau chiar mobilier. Unde as putea sa gasesc pe cineva caruia sa-i donez mobila? Cu biserica am incercta, am vorbit la aparent oamenii saraci nu merg la .

Caravana mobilă BLOOD NETWORK se oprește în perioada iulie-iulie în București. Festivalierii care doresc să doneze sânge pot găsi . Atunci poti AJUTA GRATUIT prin instalarea uneia sau a mai multor urne de donatii. Toate sumele colectate vor fi evidentiate pe site-ul nostru pentru un maxim . Cei care vor să doneze lucrurile de prin casă şi nu ştiu unde, găsesc acum alternativa pe Internet.


Dacă ţi-ai renovat apartamentul sau casa şi vrei să scapi de mobila veche sau mai ai încă mobilier de pe vremea bunicii, atunci e timpul să scapi de mobilă! Camine de batrani particulare, aziluri de batrani de stat, case de batrani, centre de ingrijire varstnici, persoane la varsta a treia, geriatrie, camine pensionari, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare