luni, 19 octombrie 2015

Ceai de hibiscus pret

Descriere produs: CEAI HIBISCUS 50g DACIA PLANT. HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa) Florile acestui arbust, de o frumusete luxurianta, au fost utilizate de-a . Hibiscus este o plantă care face parte din familia Malvaceae, fiind originară de la.

Plantă tropicală, hibiscusul are o aromă parfumată, un gust delicios și aduce multiple beneficii sănătății. Hibiscusul sau trandafirul chinezesc si-a castigat de-a lungul anilor renumele binemeritat de planta ornamentala, deosebit de frumoasa. CEAIUL DE HIBISCUS, TRATAMENT PENTRU HIPERTENSIUNE - Numeroase studii au indicat ca ceaiul de hibiscus poate reduce presiunea arteriala precum . VALENTE TERAPEUTICE ALE CEAIULUI DE HIBISCUS - Hibiscusul (Rosa sinensis) este o planta tropicala si subtropicala originara din estul Asiei, denumit.

Ceaiul de hibiscus este o bautura din plante, veche, care este consumata atat fierbinte, cat si rece, in intreaga lume. Prospect Ceai din flori de Hibiscus - Parapharm Cunoscuta inca din antichitate, floarea de hibiscus. Floarea de hibiscus are beneficii incredibile pentru sanatate si frumusete. Floarea de hibiscus este un antioxidant natural, este bogata in vitamina C. Denumire stiintifica: Hibiscus sabdariffa. Hibiscusul este o planta medicinala din ce in ce mai prezenta pe piata produselor naturiste din . Ceaiul sau infuzia de flori de hibiscus este nu doar o bautura racoritoare, ci are si unele beneficii medicinale.


Hibiscus este o planta care face parte din familia Malvaceae, fiind originara de la tropice. Adauga in cos - CEAI HIBISCUS 50g DACIA PLANT Comanda rapid CEAI HIBISCUS 50g DACIA PLANT .

Produsul acesta nu este momentan disponibil. Adserv ceai hibiscus flori 50gr buc adserv. Ceaiul de hibiscus poate fi consumat pentru tratarea: afectiunilor sistemului nervos, cancerului, afectiunilor cardiace. Acest ceai poate fi folosit ca un laxativ usor . Ceai din flori de hibiscus pentru relaxarea organismului, cu efect diuretic, antioxidant si beneficii medicinale. Hibiscus: planta medicinala si decorativa, peste 12de specii, nenumarate.


Pretul unui astfel de ceai vrac este tot in jur de ron, pentru o portie de g. Năutul, aliment ce combate afecţiunile cardiovasculare. Gabriela Niculescu Mai multe studii au arătat că un consum regulat de năut combate riscul de a face . Intern: infuzie-peste o linguriţă cu plantă se toarnă 2ml apă clocotită. Vasul se acopera şi se lasă în repaos 10-minute, după care se strecoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare