miercuri, 28 octombrie 2015

Becuri legate in paralel

Becurile normale daca sunt legate in serie functioneaza normal iar daca sunt legate in paralel functioneaza la o parte din intensitate. Cum se MODIFICA O LUSTRA CU BECURI SĂ SE APRINDĂ 32. Oct 2012Diferenta LED-uri in paralel - in seriepostăriSept 2009Legarea Bateriilor in serie si in paralelpostăriIun 2008Legare becuri in seriepostăriDec 2006Mai multe rezultate de la forum.

Becuri legate in paralel si in serie Materialele folosite la acest experiment sunt: -becuri de 5W -placaj -fire de legatura . Legarea becurilor în serie, paralel şi mixt: Mod de lucru. La legarea în paralel, curentul total care vine de la generator se împarte în mai.

Să aflăm rezistenţa totală cînd sînt legate în paralel două rezistenţe, una de . Cam folosit 2x100microfarazi la 160V in paralel. Buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Lazăr Nusia; CLASA: a VI - a; TEMA LECŢIEI: Gruparea becurilor; TIPUL LECŢIEI: mixtă. Două sau mai multe becuri legate în paralel sunt străbătute de curenţi . Gruparea becurilor in serie sau in paralel.


Lectia este o noua versiune, superioara, a unei lectii publicata anterior de mine. In gruparea paralel: Tensiunea sursei NU se împarte la numărul de becuri: fiecărui bec montat în paralel cu sursa . Acelaşi lucru îl putem observa şi într-un circuit casnic: toate becurile sunt conectate în paralel.

Tema: Studierea leg rii în serie i în paralel a conductoarelor. Efectuat de: Pîrn u Mihaela Verificat de : Badan Silvia. Gruparea becurilor în serie şi în paralel . Am observat cu toţii că becurile legate în serie luminează mai slab decât cele legate în paralel, iar copiii au venit cu o mulţime de idei despre . SUBIECTUL LECŢIEI: Gruparea becurilor în serie şi în paralel - activitate. Ce se întâmplă în circuitul cu becuri legate în serie dacă deşurubăm unul dintre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare