luni, 19 octombrie 2015

Ce rol are presostatul

Un presostat reprezinta un mecanism proiectat pentru a initia o conexiune electrica atunci cand o anumita canitate de presiune este plasata pe . Presostatul este in esenta un intrerupator electro mecanic. In mod uzual ele vin setate din fabrica la o presiune de deshidere de 1.

Unul dintre elementele de siguranta din cadrul unui sistem de alimentare cu apa este, fara doar si poate, presostatul. Pentru 5—kg de rufe uscate este necesară o cantitate de cca. Un presostat este destinat realizării raportului de 1: iar cel de-al doilea . Asa cum a fost mentionat anterior, presostatul este componenta are anunta utilizatorul ca presiunea dintr-un sistem a atins o anumita valoare.

Un presostat este un dispozitiv care are rolul de „a anunta” momentul in care presiunea unui sistem atinge o anumita valoare. Cauta intrebari si raspunsuri referitoare la ce rol are presostatul la un a4. Verifica toate cablurile, presostatul si motorul pentru a fi sigur ca nu sunt fire nelegate bine. Daca pompa nu este legata bine la tensiune, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare