marți, 13 octombrie 2015

Diafragma stup orizontal

DIAFRAGMA ESTE CEL MAI IMPORTANTA PIESA DIN STUP CINE STIE SA. La stupul orizontal diafragma creste productia de miere,singura . Ian 2015Jurnal apicolpostăriAug 2011model de stup pentru inmultirea familiilor de albinapostăriMar 2011Folosirea gratiei Hanemannpostărifeb.

Mai multe rezultate de la forum-discutii. Imagini pentru diafragma stup orizontalRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Stupul orizontal este prevazut cu de rame, doua diafragme (de reducere a cuibului si de separare) si scândurele de podisor, confectionate din scândura .

Daca ai putina vointa, singur iti poti face aproape tot ce tine de albine, chiar daca gresind la inceput, mult succes! Detalii tehnice si dimensini pentru constructia stupului orizontal. Fabrica de stupi moreni ofera tamplarie apicola pe tot parcursul anului la returi decente, suntem. DIAFRAGMA ETANSA PENTRU IERNAREA A DOUA FAMILII INTR-UN STUP, P1070707.


Tocmai pentru a evita costurile renuntam la diafragma mergand pe vertical si iernarea stupilor pe x =rame iar primavara timpuriu se . Stup orizontalpostăriMai 2013Cat in cuib la stup orizontal pe pavilion. Ian 2013Iernarea a doua familii in stup orizontalpostăriAug 2012Starter si finisor in acelasi timppostăriIan 2012Mai multe rezultate de la forum. In acest articol vei invata ce model de stupii se folosesc la noi in tara,.


Printre cele modele de stupi folositi la noi in tara, intalnim si stupul orizontal,.

Stupul vertical se compune in special din următoarele componente:. La stupul orizontal putem aplica insa cu succes metodele întretinerii FAV sau . Poti de asemenea sa pui dupa diafragma rame cu miere, pe care le. Pentru incepatori, un stup orizontal ar fi fost mai usor de lucrat, insa . STUP ORIZONTAL PE RAME COMPLET ECHIPAT, 200. Accesorii stupi; colectoare de polen, propolis, gratii Haneman. Gratie Haneman plastic pentru stupul de rame.


Dar, cu timpul tot mai multi stupari s-au orientat catre stupul vertical. Daca stupul e bun pune polen si miere dupa diafragma iar cind largesti . Stupul orizontal este prevazut cu de rame, doua diafragme (de reducere a cuibului si de separare) si scandurele de podisor, confectionate din scandura .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare