joi, 15 octombrie 2015

Amenajare bolta vita de vie

Am fost mereu fascinati de bolta de vita de vie pe care o vedeam la. Posts about bolta vita de vie written by Alex Oprea.

Am plantat anul acesta citeva vite, am lasat cite doua sau trei joarde la fiecare vita, joarde care au crescut . Pagini similareIn cazul culturii vitei de vie in jurul caselor, pe spatii mai mici, nu intotdeauna se. Vita de vie pentru curte - Am o curte in care am facut o bolta din teava de otel, 5X10m, inaltimea este la 5m. TAIEREA VITEI DE VIE PE TULPINA INALTA SI SEMIINALTA - InCasa.

La via pe bolta se practica taierea la cep;pe coarda veche de 2. La viţa de vie tăierile sunt necesare pentru a menţine un permanent. La viţa de vie, tăierea coardelor de prisos se face primăvara timpuriu, înainte de umflarea mugurilor (pornirea în vegetaţie). V-am mai povestit despre viţa de vie pe spalier din curtea mea.


Erau struguri albi urcati pe bolta la intrarea in curte. Cand si cum se planteaza vita de vie si cum stiu daca a prins? Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.


Produse asemănătoare cu teava de otel pt gar solar,bolta vita de vie . O demonstratie practica foarte utila pentru taierea vitei de vie.

La final se explica inclusiv modul de taiere a vitei de vie din gospodarie, pe bolta. Stie cineva sa ma indrume cum se inmulteste vita de vie ? Am la casa parinteasca un soi foarte gustos (aromat) de struguri intr-o bolta si as dori . Particular vind tevi de fier groase in carne,numai bune ptr. Plantarea vitei de vie: cum infiintezi o plantatie viticola.


Mijloacele de sustinere se fac din araci, spalieri de diferite tipuri, bolti, etc. Cumpara Taiere vita de vie si livezi de pomi fructiferi (tarif taieri pomi si vita pe om x ora de manopera) de pe Parcuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare