miercuri, 6 iulie 2016

Calathea crocata

Calathea crocata - Ingrijire, Inmultire, Udare, Fertilizare, Iarna, Daunatori, Substrat, Lumina - Temperatura, POZE. Calathea crocata este o planta originara din zonele tropicale ale Americii de Su fiind cunoscuta sub denumirea de Maranta de cos. M-am gandit sa va sciu pentru ca paote ma ajuta care va dintre voi cu plantuta ema draga.

Am o calathea crocata candela careia de cand i-au. Descriere : Planta tropicala, erbacee, de pana la cm inaltime, cu frunze mari ovale, de culoare verde inchis, lucioase si asezate in . Calathea crocata este o planta de apartament ce provine din zona tropicala a Americii de Sud. I se mai spune si Calathea de sofran sau .

Calathea (sau Calatea) este o specie de plante ce starneste din ce in ce mai mult. Printre speciile pe care le putem gasi in comert se numara Calathea crocata. Genul Calathea cuprinde circa 3de specii permanent verzi, perene, originare din regiunile subtropicale ale Americii de Sud. Este vorba de Calathea crocata, o frumusete din regiunile tropicale, calde si cu.


La unele specii de Calathea pot aparea flori la inceputul primaverii. Cele mai cunsocute specii de Calathea sunt: Calathea crocata, zebrina, . Fiecare floare este sustinuta de o lunga bratee coloratra. Calathea infloreste foarte rar, cu exceptia unei specii, Calathea crocata . Calathea se cultivă pentru frunzele sale Împodobite cu desene, dar există şi o excepţie.

Calathea crocata are frunze simple şi se cumpără . Am citit ca e originara din brazilia si . Pretul afisat corespunde unei ambalari si unor dimensiuni de: D cm, H cm. Pentru a afla informatii despre existenta soiului de plante si . In cazul in care sesizati o diferenta intre . Florile sunt micuţe, cilindrice, aproape ascunse de bracteele portocalii, care constituie adevăratul argument decorativ pentru Calathea crocata. The Eternal Flame is a relative new-comer among flowering house plants.


It is a striking plant that is nevertheless generally undemanding. Tips on how to look after Calathea crocata Tassmania houseplant properly and how to get it to reflower again. Calathea Crocata, also commonly known as the Eternal Flame due to its yellow flowers, will make a colorful and exotic addition to your home.


Le Calathea crocata forme une touffe aux feuilles dressées au bout d'un long pétiole. Les feuilles sont striées, dans le sens des nervures, de différents verts sur .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare