joi, 7 iulie 2016

Ce inseamna cand visezi portofel cu bani

Daca ai visat bani, afla interpretarea visului cu bani. A gasi bani in vise inseamna ca veti avea de infruntat anumite dificultati, dar,. Cand m-am uitat in stanga,stand pe scaun,am vazut un copil de vreo ani care imi umbla in buzunar.


Daca visezi ca gasesti un portofel plin cu bani inseamna ca vei face o calatorie. Un portofel gol indica faptul ca vei fi rasplatit pentru o fapta buna. Atunci cand visezi ca arunci bani inseamna ca vei avea mici necazuri. Un portofel cu bani inseamna ca veti face cheltuieli fara folos, sunteti o .

Asadar, atunci cand visezi ca primesti sau platesti cu bani de hartie, acest. Portofel – Daca visezi ca gasesti un portofel plin cu bani inseamna ca vei face o calatorie. Vezi si moneda, fals, portofel) Daca visezi ca ai castigat bani in mod cinstit inseamna ca vei avea o conditie financiara mai buna.


Atunci cand in vis stii ca datorezi bani cuiva inseamna reintalnirea si. Portofelul cu bani reprezinta necazurile cu care te confrunti in prezent. Banii semnifică putere şi avuţie iar atunci când visezi că furi bani este semn.


Dacă visezi că ţi se fură portofelul este semn că cineva vrea să îţi . A visa un portofel plin de bani, înseamnã a avea întreaga energie si norocul pentru realizarea planurilor noastre.

Interpretarea din dicţionarul de vise :: Monden. E greu de spus ce-ar face domnul Păun dacă ar găsi cu adevăratelea un portofel, însă noaptea,. O singură dată a găsit – în vis bineînţeles – un portofel gros, burduşit cu bani, dar s-a.


Dacă visezi c-ai găsit portofelul pe la miezul nopţii, plăteşti şi-ţi rămân până dimineaţa încă. Când visezi bani, nu înseamnă neapărat că te vei îmbogăţi. Astfel de vise îţi vorbesc nu numai despre bani, ci şi despre dragoste, prevestesc . Daca visezi bani - vei fi cam neglijent si vei avea. Daca visezi portofel cu bani - treci de necazuri;. Visezi ca transporti bani, insa ii pierzi pe drum.


Desi este un vis destul de comun, poate semnifica probleme financiare. De cele mai multe ori, inainte sa ne indreptam spre casa de marcat verificam portofelul daca avem bani suficienti sau macar cardul. Ce sa faci atunci cand cineva te enerveaza! Visezi că ai pierdut portofelul sau cardul… … dar nu.


Când ultimul gând al zilei este legat de bani, e normal ca ei să-ţi apară şi în vis. Fie ca vrei sa-ti cumperi ceva si ai nevoie de bani, fie ca trebuie sa scoti bani de pe card. Bani in vis: - capacitatea de a-ti atinge telurile, în functie de relatia pe care o ai cu banii în vis; - putere; Vazand . Banii nu se simt apreciati atunci cand sunt impaturiti sau indoiti pe la. Daca ai un portofel foarte uzat, e timpul pentru unul nou, unul care sa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare