luni, 11 iulie 2016

Camera frigorifica fructe de padure

Camera Frigorifica pentru Fructe Pret Camere Frigorifice Legume Fructe Camere. Fructe de Padure, Camera Frigorifica pentru Afine, Camera Frigorifica pentru . Camera frigorifică unde se păstrează fructele de pădure.

Fructele de pădure sunt aduse la Sadova din centrele de colectare din judeţ Mihai . Pentru producătorii de fructe și de legume, investiția într-o cameră frigorifică este esențială pentru depozitarea producției abia recoltate din . Climafrigo ofera instalatii frigorifice industriale si camere frigorifice pentru racirea si pastrarea alimentelor in. Vizita la depozitul de fructe al companiei SC Romfruct SRL, din Voinesti, jud.

Cresterea duratei de depozitare a alimentelor (mai ales fructe si legume). Distribuim – vindem ciuperci din flora spontană și fructe de pădure colectate în. Camere frigorifice, uscătoare, mașini dotate cu frig. Comercializăm ciuperci din flora spontană și fructe de pădure colectate în condiții de . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


La Centru de fructe de padure din Zalau exista doua camere frigorifice performante: una de inghetare rapida in care, in cateva secunde, . Pe aceasta platforma au fost montate o camera frigorifica si un tunel de congelare. Camera frigorifica asigura depozitarea fructelor de padure . Proiectam si executam camere frigorifice,de diferite forme si cu diferite.

Camere frigorifice sunt construite din panouri termoizolante de diferite grosimi. Construim camere frigorifice pentru catina si fructe de padure. Fructele de pădure din Sălaj sunt la mare căutare în străinătate, afaceriştii.


Fructele sunt apoi depozitate, în lădiţe, în camere frigorifice, fiind . Colectare, procesare (congelare) şi distribuire fructe de pădure. Păstrarea produselor congelate se face în spaţii frigorifice la temperatura minimă de. Aceste camere frigorifice legume fructe refrigerare sunt construite din panou din. Temperaturi camera frigorifica legume fructe intre +si +grade Celsius. Procesarea ciupercilor si fructelor de padure cu fonduri UE.


Camera frigorifica asigura depozitarea fructelor de padure in vederea introducerii in procesul de . Centrul de Prelucrare a Fructelor de Pădure de la Sadova, de ani de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare