vineri, 8 iulie 2016

Motocultor kipor kdt910e

Magazine şi preţuri - Motosape KIPOR KDT 910E de la 19RON! KDT 9E) Producator: Kipor Model: KDT 910E Descriere Motcultoarele Kipor sunt . Producator : Kipor Motor: KM 186FS, diesel Putere motor: 8.

Motocultoarele Kipor sunt usor adaptabile datorita capacitatii de a fi echipate cu o gama diversificata de accesorii agricole astfel incat sa acopere o arie cat mai . Motocultorul KDT 9E diesel este cel mai puternic motocultor din gama Kipor. Motocultoarele Kipor sunt create și testate special pentru toate tipurile de teren, . Motocultor Kipor KDT 610E, motor diesel, 5.

Motocultoarele Kipor sunt create si testate special pentru toate tipurile de teren, sol . Pentru o utilizare cat mai usoara ghidonul se poate roti la 1grade si poate fi reglat pe verticala in pozitii Pentru facilitarea schimbarii directiei de mers exista . Motocultor Kipor KDT 910E Motcultoarele Kipor sunt special concepute pentru a usura lucrul, a creste eficienta, a imbunatatii perormantele si pentru a . Se folosește la acoperirea șanțurilor după însămânțarea sau presărarea îngrășământului; Masă (kg): 9. Compatibil cu motocultoare KIPOR KDT 6C KDT . KW, motorina, 4-timpi disponibil la Covera. SCULEGERO - Motocultor diesel Kipor KDT 9E - Motocultorul se livreaza montat, testat cu motorina si ulei ( baie de ulei) Transport gratuit in Bucuresti KDT . Tip motor : KM 178FS Motor : Kipor Cutia de viteze : viteze(inainte+inapoi) Priza de forta : 700. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Motcultoarele Kipor sunt special concepute pentru a usura lucrul, a creste eficienta, a imbunatatii perormantele si pentru a economisi timp si energie. CP si o transmisie cu viteze inainte si viteze inapoi, priza de putere laterala si . Cumpara Motocultor Kipor KDT910E online, Motocultor Kipor KDT910E la preturi mici, comanda . Acest produs nu mai face parte din oferta curentaAcest produs nu mai face parte din oferta curenta Motocultor Kipor destinat utilizarii in orice tip de teren, sol și . Motocultor Kipor Diesel KDT 910E la Travandi. KIPOR motocultor KDT 410C, diesel din oferta Vexio! Comanda Online produsul KIPOR motocultor KDT 410C, diesel de pe Vexio. Motocultorul Kipor 4C este un motocultor economic, robust si fiabil.


Motocultoarele Kipor sunt create pentru o functionare optima pe majoritatea tipurilor de . Motocultor Kipor KDT 910E 11500309Kipor la cel. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Vand motocultor Kipor KDT 9E dizel cu freza tractabila. Kipor KDT 9E este un motocultor echipat cu un motor KM 186FS, de 8. Sistemul de pornire este electric la sfoara, iar cutia de viteze are trepte. La magazinul Brico-mag gasesti Motocultor KIPOR KDT 910E la cel mai bun pret de pe piata.


Buna ziua imi cer scuze ca nu am intervenit mai devreme. Sunt unul din cei care au motocultor KIPOR KDT 9E. Motocultorul Kipor KDT 9E a fost creat și testat special pentru toate tipurile de teren, sol si conditii meteo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare