vineri, 8 iulie 2016

Firma hansa pareri

Parte a grupului polonez de electrocasnice Amica International GmbH, brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai . Până la urmă m-am oprit la cuptor electric și plită pe gaz Hansa (am mers atat la fostul apartament(ani fara probleme) pe aceasta firma . Acum ca a trecut ceva timp de cand folosesti electrocasnicele Hansa, ai putea sa ne spui o parere despre ele?

Brandul Hansa a fost creat de catre Amica drept raspuns pentru cererea tot mai mare de produse electrocasnice de inalta calitate. Mergi pe firma cunoscute: Whilpool, Indesit, Bosh, Ariston, Gorenje. Sunt de parere ca merita o rata in plus, pt ca nu sunt chestii pe care sa le schimbi.


Cuptor incorporabil Hansa BOEI6401003postărifeb.

Cea mai buna marca de combina frigorificapostăriNov 2011Bosch sau Gorenje? Ian 2010Recomandare marci plita gaz si cuptor electricpostăriMai 2007Mai multe rezultate de la forum. Aragaz Hansa FCGW670230preț, review, păreri - Nasul.


Pagini similareCei de la Hansa sunt renumiți pentru electrocasnicele lor, iar aragazul Hansa. Hansa BOEI640100– unul dintre cele mai ieftine cuptoare incorporabile. Vezi: franke - dominox, electrolux - zanussi, bosch - hansa, teka. Produsele care sunt fabricare de firme occidentale in Turcia intra in alta . Dar acest cuptor HANSA face cu siguranta mai multe decat altele de firma.


Isi merita fiecare ban, la cat de multe face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare