marți, 26 iulie 2016

Folie plastic transparenta groasa

Folie PVC flexibila transparenta - cunoscuta si sub denumirea de folie cristal sau folie krystal, crystal etc. Acest produs este un tip de folie flexibila, realizata din . Folie polietilena mm laminata cu film Aquastop la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria IZOLATORI . Rulou transparent copertina plastic verticala pentru terase, foisoare, balcoane. Folie PVC pentru terase, balcoane, restaurante, fast food - folie PVC flexibila transparenta, cu multe aplicatii. Un produs de calitate, import UE, cu livrare din stoc.

FOLIE TRANSPARENTA SISTEM CAPSE SI BUTONI. Rulourile transparente neincasetate sunt confectionate dintr-o folie de plastic transparenta, groasa de mm, rezistenta la ploaie, vant, zapada etc. PVC Transparent Krystal este un produs multifuncţional, de cea mai bună. Actionare cu manivela, plasticul se ruleaza pe tambur; Ancorare cu carlige.


File protectie ANOKI - descriere produs Folie transparenta din polipropilena (PP) cu. Folie plastic transparent groasa - Maner plastic transparent, S. Folie de polietilena din Folii de la producatori, distribuitori, importatori directi. Folie polietilena transparenta sau colorata pentru utilizare in industrie sau . Inchideri terasa cu folie pvc transparenta.

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Folii de plastic - pret mic negociabil livrare super rapida. MICROMETRI, pret mic negociabil livrare super rapida.


Pret pentru modelul rulou transparent simplu, fara carcasa si ghidaje laterale. Rulou cu folie pvc rezistenta la zapada si uv. Orice terasa inchisa cu acest sistem poate face fata fara probleme vantului, ploilor sau zapezii. Datorita acestei folii de plastic (rulouri terase) transparent groase .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare