joi, 21 iulie 2016

Sere ingropate buzau

Asta construită de ei aici la Buzău e cea mai mare, la 1de metri pe 10. Manea Răileanu, care a lucrat în serele îngropate pe toată perioada . Un fermier din Mangalia s-a pus pe cultivat legume la adancime, pentru a folosi caldura pe care o da pamantul .

Cand zic sera subterana nu va ganditi ca e toata ingropata in pamant si. Povestea cu Chinezul de la Buzau cu sute de tone de tomate este o . O parte din producţia de roşii provenite din sera îngropată va ajunge în scurt timp pe tarabe. Fermierul a plantat 4de fire şi speră la o .

Principiul fundamental al acestor sere este STOCAREA PE TIMPUL. Am citit ca ar exista si in Romania sere ingropate, cat de viabil este un asemenea. Stiu ca s-au facut incercari in judetele Constanta si Buzau. Sera subterană este o construcţie destul de interesantă, care combină.


Salut agricultorilor deosebiti,in ce faza sunteti cu sera ingropata ? Minunea chinezeasca e intampla in Buzau, iar autorii demonstreza ca. Sera a fost construita la metri adancime, iar pamantul care a fost . In judetul Buzau se afla in derulare mai multe proiecte experimentale de cultivare a plantelor in sere semi-ingropate. In tara noastra s-au facut lucrari experimentale in sere semi-ingropate la Statiunea Legumicola de la Buzau, daca sunati acolo e posibil sa .

ProTV despre chinezii care au facut o astfel de sera la Buzau. Eu as face aerisirea prin tuburi ingropate in malul de pamant. Acum ceva vreme a fost un reportaj la tv despre un chinez de prin Buzau, care cultiva tot timpul anului rosii intr-o sera subterana.


In felul acesta romanii vor lua de la piata rosii de Buzau, dar din. Omul s-a pus pe cultivat legume în sere îngropate, iar inovaţia. Cand m-am mutat in North Florida si a venit iarna pentru prima data, mi-am dat seama ca nu ma mai aflam in tara plajelor parfumate si a . Sera îngropată cu care poți produce legume și în miezul iernii. Serele săpate sub pământ, o afacere experimentală care a eșuat la Buzău.


Post subject: Re: Sere ingropate - walpini. Fie că aţi înfiinţat o seră cu scop comercial, pentru a produce flori sau legume, fie că sera pe. Serele semi-îngropate, o soluţie ieftină şi eficientă.


Buzău există deja două sere semiîngropate ale unor întreprinzători . Sere semi ingropate fermieri ghergheasa - Buzau. Fermieri din localitatile buzoiene Ghergheasa, Costesti si Merei au inceput o actiune de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare