miercuri, 13 iulie 2016

Capucino reteta

Dintre toate tipurile de cafea baute pana acum, cappuccino mi-a ramas la suflet. Noi va prezentam astazi doua retete foarte simple de cappuccino, pe care oricine le poate face in propria casa. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti .

Despre prepararea unui cappuccino pe aparate profesionale. Cum se poate prepara un cappuccino acasa. Mihai Panfil de la Barmania ne arata cum se „fabrica in modul corect un cappuccino.


La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua.

Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Astazi vom degusta un cappuccino vienez, un elegant si delicios desert. Eu am invatat reteta de la un prieten ce locuieste de ani buni pe . Cu siguranta ti-ar placea sa-ti pregatesti singura un capucinno traditional, asa cum este el servit in Italia. Bautura italiana exista in diverse forme si combinatii, pentru ca de-a lungul timpului reteta sa a fost constant imbunatatita si i s-a adaugat un . Se adauga cappucino , se amesteca bine apoi se lasa la rece.


Dintre toate tipurile de cafea baute pana acum, cappuccino mi-a ramas la suflet si. Iti trebuie: 1ml cafea expresso 1ml lapte proaspat ml frisca zahar dupa gust cacao scortisoara gheata. Pregatesti asa: Umpli sferturi o ceasca cu lapte .

Prajitura Cappuccino cea mai buna prajitura de casa cu crema de cappuccino. Tort cu crema de cappucino si vanilie, reteta. Tort cu crema de cappucino si vanilie,ingrediente.


Tort cu crema de cappucino si vanilie, Tort de . Zeama” despre care vorbesc este ceea ce capeți acum la automat când apeși pe butonul pe care scrie frumos cappuccino. Diferite moduri de a prepara cafeaua, retete, ponturi pentru cafea, cum sa prepari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare