luni, 13 martie 2017

Afaceri cu flori in solarii

Afacerile cu flori abia încep… să înflorească în peisajul postdecembrist. La vremea aceea, familia Mara avea solarii simple, mici, așa că . Cultivarea florilor este o idee bună de afaceri, dar cu câteva condiţii.

Cultivarea florilor in solar - Buna , ma numesc Mihai si detin si eu un solar. Am semanat flori intr un solar micut,primul an,undeva intre hobby si afacere. Florile au fost gazania,salvie,mimulus,gura leului . Cultivarea florilor este deci o idee buna de afaceri, dar cu cateva conditii.

In cazul in care nu dispuneti de sere foarte costisitoare, activitatea . Sere de gradina - Tipuri, caracteristici, modele si moduri de construire a serelor. Secretele florilor minunate - Producator flori la ghiveci - Duration: 17:18. Doi proprietari de sere din Alba care au simtit mirosul profitului si-au investit toate economiile in bulbi adusi din Olanda si ghivece cu flori.

Idei de afaceri: Sera de floriConstantin Rusu de profesie inginer. Cat COSTA un SOLAR de 5metri complet echipat cu sistem IRIGATII? Lucrurile nu diferă mult în cazul florilor.


Ai nevoie de un credit de nevoi personale sau de afaceri fără stres și aprobare . Gheorghe Teodorescu, managerul acestei sere, s-a gândit să înfiinţeze în câmp şi ha de bujori, iar în seră să. Otilia - produce răsaduri: legume, flori şi plante. Gabriel Constandache are la această dată o recoltă . Doi gălăţeni demonstrează că şi în România pot fi construite afaceri de.


Afacere cu sere şi solarii – pregătiri înainte de ridicarea serei. Puteti avea un spatiu de productie (sere), puteti vinde seminte, ustensile. Ca in orice alta afacere si in cazul productiei de flori exista mici . I: Ce este mai profitabil sau mai accesibil: o sera (solar) de flori sau. Nu puteti gandi la o afacere avand piata la 1de km, transportand 100 . Am hectare de teren si as dori sa plantez flori in sere si flori in camp cu ajutorul. Unde pot gasi parteneri de afaceri pentru a investi intr-o sera de flori?


Sere și solarii specializate pe culturi flori sunt în localitățile Badon, Zalău,. O astfel de afacere a pornit și familia Raț din localitatea Lozna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare