miercuri, 22 martie 2017

Cu ce se hranesc tantarii

Iata o intrebare ce ma framanta de cateva zile. Cu ce se hranesc tantarii numerosi ce exista in natura, in special in apropierea raurilor si . Solutii si produse impotriva tantarilor despre modul lor de viata, informatii despre ce mananca si cum deteacteaza sursele de hrana. Cu mii de ani în urmă, ţânţarii femele se hrăneau cu sângele unor animale, cum sunt caii sau porcuşorii de Guineea, nu cu al oamenilor.


Odată cu venirea verii se deschide sezonul ţânţarilor, acea perioadă din an când oamenii devin o importantă sură de hrană pentru micii . Informatii complete despre Tantarul (insecta): hrana, caracteristici, descriere, reproducere, poze, articole si multe altele. După ce se hrăneşte cu sânge o perioadă, femela ţânţar depune 1-3de ouă înfăşurate într-un înveliş special, lipicios, pe suprafaţa apei . Liliecii de fructe prefera sa se hraneasca cu fructe coapte. Aceste insecte includ tantarii si daunatorii agricoli.


Culicidae) sunt o familie de insecte diptere din subordinul Nematocera. La unele specii, la femelă, nu se produce maturizarea ouălor fără consumarea . După ce se hrăneşte cu sange, femela ţanţar depune ouă pentru a relua un nou ciclu de viaţă. Prin inţepătura femelelor pot fi transmise multe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare