luni, 27 martie 2017

Florile lunii iulie

Incearca sa te adaptezi si sa alegi florile de sezon. Bujorul poate fi folosit uneori pana la sfarsitul lunii iulie, Buchet de .

Ca urmare a promisiunii facute in articolul “Flori de sezon” revin de data.

Infloreste in torida luna iulie, cand putine alte flori mai rezista parjolului de afara si are semnificatia frivolitatii si a inimii deschise. Asa cum o viitoare mireasa tine cont de semnul sau zodiacal, tot la fel ea trebuie sa ia in considerare floarea caracteristica pentru luna sa de nastere.

FLORI INDRAGITE ALE LUNII IULIE - Luna Iulie ofera prilejul de a trece in revista cateva dintre felurile principale de flori estivale.

Anemonele Albe, rosii, mov sau lila, anemonele se gasesc . Potrivit limbajului florilor, conceput si dezvoltat in perioada victoriana ca simboluri ale elegantei, fiecare luna din an este reprezentata de o . In luna lui cuptor nu avem explozii de flori, dar cu toate acestea sunt plante care infloresc in luna iulie. Nu sint asa de multe ca in lunile trecute, gradina se lupta cu temperaturi caniculare in luna cea mai fierbinte a anului. Daca sunt anumite flori ce infloresc in luna nuntii tale, ar fi indicat sa alegi dintre ele. Alegand iarna o floare de vara, iti va fi foarte greu sa o .

Iulie este luna în care s-a născut Iulius Cezar, numită, astfel, în onoarea lui în i. Florile lunii iulie: nufărul şi nemţişorul de câmp . O noua luna, un nou motiv pentru a vorbi despre flori. Iar luna aceasta avem foarte foarte multe de vorbit si, mai ales, de aratat. Vrei sa stii care plante s-ar putea bucura mai mult de soarele lunii iulie? Liliacul, este disponibil in plina iarna adica din noiembrie si pana in mai-iunie, in timp ce bujorul poate fi folosit uneori pana la sfarsitul lunii iulie . Stie cineva ce flori se gasesc in luna iulie pe piata?


In lunile de vara, cea mai importanta activitate este stropitul. Seceta si canicula nu ne vor ocoli pana la toamna, iar plantele tale . Are florile albe sau trandafirii si, in soarele puternic al amiezii, raspandeste un parfum delicat, amarui, ca o chemare tandra, de departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare