joi, 9 martie 2017

Barca seahawk 3

Barca Seahawk 683la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria BARCI PNEUMATICE SI ACCESORII. Auto, moto si ambarcatiuni Ambarcatiuni.

MODELUL SEAHAWK TINE 2KG SPRE DEOSEBIRE DE MODELELE VECHI CARE TINEAU DOAR 2IAR SEAHAWK TINE 3KG FATA DE DOAR . Cumpara Barca gonflabila Seahawk 295x137x43cm la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Producator: Intex Model: Seahawk III (68349) Descriere Barca gonflabila pentru persoane Seahawk III Intex 683Aceasta barca gonflabila Intex 683este .

Aceasta Barca gonflabila pentru persoane Seahawk III Intex 683este ideala pentru cei ce doresc sa se relaxeze sau sa pescuiasca de pe apa. Ia-ti Intex Seahawk II (doi roman) si nu o sa-ti para rau. BARCA SEAHAWK ,VALVE DE PRESIUNE BOSTON CU DUBLA SIGURANTA!


Barca va fi folosita exclusiv pe lac cu cel mult persoane la bord. Barca gonflabila Intex Seahawk, capacitate persoane (incarcare maxima 3kg), ideala pentru pescuit. Materialul este foarte gros, ce ofera rigiditate si o . Prima iesire la apa a barcii gonflabile Intex Seahawk ii echipata cu motor.


O prima barca care mi vine in minte este gonflabila Intex Seahawk II.

Se poate transporta usor pe masina, este stabil, poate duce 2-oameni . Intex Barca pneumatica persoane Seahawk 683Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi. Intex Barca pneumatica persoane Seahawk 68349. Barca este fabricata dintr-un vinil de inalta calitate . Alege din oferte pentru barca seahawk 3. Barca seahawk - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Materialul e din straturi nu asa gros ,dar in stuf ,sau pe pietris la mal, nu- .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare