miercuri, 29 martie 2017

Centru de diagnostic imagistic neuromed timișoara

Neuromed Timisoara este situat pe B-dul Decembrie 198 nr. Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed - CT si RMN. Neuromed ofera investigatii de inalta performanta de computer tomografie (CT) si investigatii prin rezonanta magnetica - RMN Timisoara.

Pagini similareCentrul de Diagnostic Imagistic Neuromed infiintat in anul 199 este o societate civila medicala detinuta de o familie de medici din Timisoara. Neuromed provides high performance computed tomography (CT) and magnetic resonance investigations (MRI) in Timisoara. Omologarea Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed de catre Siemens, a dus.

Clinica Neurorad se alatura acestei campanii oferind o reducere de la. Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed infiintat in anul 199 este o societate civila medicala detinuta de o familie de medici din Timisoara. SC M NEUROMED SA, cu sediul in Timisoara, B-dul Decembrie 198 nr.


Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed infiintat in anul 199 este o societate . Specialitatea: Radiologie-imagistica medicala. Bine ai venit la Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed. CENTRU DE DIAGNOSTIC IMAGISTIC NEUROME Spital Timisoara, afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Centru de Diagnostic Imagistic Neurome Sanatate Timisoara, afla adresa, telefon, website, program si localizare.

Neuromed din Timisoara: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Doctorul Horia Pleș a înființat Neuromed cu soția în 199 iar mai târziu a. Timișoara, președinte al Centrului de Diagnostic Imagistic . Clinica Neurora prima clinica privata de radiologie clasica din Timisoara. Din anul 201 impreuna cu Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed suntem . Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed a fost infiintat in anul 19in orasul Timisoara si este o societate civila medicala detinuta de o familie de medici d.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare