miercuri, 22 martie 2017

Mobilier parc joaca copii

Certificat de producator echipamente de joaca ISCIR CERT;. Am proiectat si executat parcuri de joaca pentru copii si amenajari cu pergole si mobilier urban:. Oferim transport si montaj si o gama larga de produse: complexe de joaca pentru copii.

DFS Center Grup specializata in proiectare si amenajari spatii si locuri de joaca pentru copii, amenajari de parcuri. Cu peste ani de experienta in productia de mobilier urban si a amenajarilor de parcuri si spatii pentru joaca, Sc Art Decor va. Locuri de joaca copii, centru joaca exterior, loc joaca curte, tobogan, leagane curte, casute copii, biciclete copii, jucarii, loc joaca la comanda.


Servicii: proiectare, execuție și întreținere.

Produse: echipamente de joacă, sport, fitness, suprafețe de protecție, mobilier . Proiectam si executam diverse tipuri de MOBILIER URBAN si CONSTRUCTII din LEMN pentru mobilare PARCURI de JOACA pt COPII sau pentru Ansamble si . Producator de Mobilier Urban si Echipamente de Joaca: banci stradale, cosuri de gunoi, mese de sah, jardiniere, pergole, foisoare, rastel biciclete, leagane, . Producator de Mobilier Urban si Echipamente pentru locuri de joaca, sc Art Decor srl. Realizam amenajari de locuri de joaca pentru copii profesionale, serviciile oferite de . Parcuri de joaca in Craiova, printre care: tobogane; complexuri de joaca; cataratori . Amenajari peisagistice si mobilier urban. Mai jos va prezentam o parte din proiectele realizate de specialistii nostri: Obiectiv.


Amenajare loc de joaca pentru copii cu dizabilitati.

Mai gasiti mobilier urban si jardiniere lemn. Solutii complete, inovatoare si creative pentru locurile de joaca. AMENAJARI ECOURBANE SRL- Pitesti Societate comerciala specializata in distributia de echipamente de joaca pentru copii, . Spatii de joaca, Mobilier Urban si Covoare de cauciuc antitrauma sunt. Spatiile de joaca sunt o experienta fantastica atat pentru copii, cat si pentru parinti.


Mobilier urban, Semnalizare rutieră și Semaforizare - activitatea. Parcurile de joacă pentru copii au fost reparate. Coşurile de gunoi montate pe stâlp sunt . Jardiniere exterioare, banci pentru parcuri si gradini, spatii de joaca pentru copii, cosuri de gunoi stradale, pergole de gradina si alte categorii de produse din . Preturi pentru MOBILIER GRADINA PENTRU COPII de la lei. Regimul de exploatare al spatiilor de ioacă pentru copii si a pieselor de mobilier urban instalate. Amenajare locuri de joaca pentru copii in municipiul Galati”.


Galati impune acordarea unei atentii desosebite infiintarii de noi locuri de joaca si parcuri. Beneficiarii (utilizatorii) spatiilor de joaca : copiii cu varsta cuprinsa intre si. Stationarea persoanelor in grupuri, in perimetrul parcului de joaca, pentru alt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare